Treexy

Alle anmeldelser

Treexy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Treexy

Softwareverdenen kan være lidt svær at forstå, hvis du ikke har nogen forudgående viden om computerteknologi. Men med lidt uddannelse burde den rigtige software være lettere at forstå og bruge. Dette gør det sjovere at bruge computeren og realisere dens fulde potentiale. En af de virksomheder, der hævder at tilbyde nem at forstå og bruge software, er Treexy. Du bør dog læse Treexys anmeldelser her for at finde ud af, om virksomheden er i stand til at tilbyde brugervenlig software af høj kvalitet.

Om Treexy
Treexy er en softwarevirksomhed, der kombinerer teknisk ekspertise med en ægte forståelse af folks behov og bruger denne til at udvikle software, som den hævder er forståelig og nem at bruge. Virksomheden hævder også at levere fremragende produkter og tjenester til sine brugere over hele verden. De har et sikkert miljø for alle de data, de modtager fra deres brugere, tilbyder en pengene-tilbage-garanti for deres produkter og yder løbende support og service til deres softwarebrugere.

Treexys tjenester er Omnify Hotspot, som gør din pc til et Wi-Fi-hotspot og repeater og har følgende funktioner: Wi-Fi-hotspot, Wi-Fi-repeater, bridge-tilstand, profiler, annonceblokering, firewalladgangsregler, automatiske opdateringer osv. ogDriver Fusion, den førende driver- og enhedsløsning til pc-brugere med følgende funktioner: Health Check, Driver Cleaner, Driver Updater og Device Monitor.

Hvordan virker det?
Tilmeld dig ovenfor for at komme i gang med vores affiliate program. Når du er godkendt, kan du begynde at annoncere for deres links og bannere. Du kan inkludere dem på din hjemmeside, i e-mails og andre annonceringsmetoder.

Når en kunde klikker på et af dine links og køber et Treexy-produkt inden for 60 dage, modtager du en kommission for salget.

Koster det noget at deltage? Nej, det er gratis for alle. Har jeg brug for en hjemmeside eller blog for at blive en affiliate? Nej, men det kan være sværere at tjene penge uden sådan en hjemmeside. Du har dog altid gratis muligheder, såsom Facebook, Twitter, Instagram og YouTube.

Hvor meget kommission vil jeg modtage?
I første omgang tilbyder vi dig 25% på hvert salg, du henviser. Men det stiger hurtigt alt efter, hvor meget der sælges. Jo bedre du gør det, jo mere tjener du.

Alle henvisninger spores i 60 dage. Så længe kunden foretager et køb inden for denne tidsperiode, vil du fortsat modtage din kommission. Flere detaljer, herunder nogle udbetalingseksempler, kan findes i vores kampagneinformation. Du kan kontakte os ved at vælge en affiliate anmodning.

Hvad er en driver egentlig?
Grundlæggende er en driver en softwarekomponent, der gør det muligt for operativsystemet og en enhed at kommunikere med hinanden. Lad os sige, at en applikation skal læse nogle data fra en enhed. Applikationen kalder en funktion implementeret af operativsystemet, og operativsystemet kalder en funktion implementeret af driveren. Driveren, som normalt er skrevet af det firma, der også har lavet enheden, ved, hvordan man kommunikerer med enheden for at få dataene. Efter at driveren har modtaget dataene fra enheden, returnerer den dem til operativsystemet, som igen returnerer dem til applikationen.

Tak fordi du læste om Treexy
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Treexy kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.