TSPlus

Alle anmeldelser

TSPlus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

TSPlus

Efterhånden som virksomheder af enhver art digitaliserer, er organisationer afhængige af evnen til at skabe nye banebrydende forretningsmodeller, nye måder at engagere medarbejdere og kunder på og nye måder at arbejde på. Men kompleksiteten og begrænsningerne af ældre systemer samt sikkerhedsproblemer forhindrer organisationer i at bevæge sig fuldt ud ind i den digitale fremtid.

Hos TSplus fokuserer de på et enkelt princip: At gøre verdens applikationer og data sikkert og let tilgængelige – hvor som helst. Når som helst. På enhver enhed eller netværk.

TSPlus tror på, at deres teknologi kan hjælpe organisationer med at flyttegrænserne for produktivitet og innovation og give IT tryghed i, at kritiske systemer altid er tilgængelige og sikre. Alt, hvad de gør, er fokuseret på deres kerneværdier: Enkelhed, effektivitet, innovation, sikkerhed og tilgængelighed.

Siden 2007 har TSplus leveret denne mission hver dag ved at udvikle verdens bedste integreredeteknologitjenester til sikker levering af applikationer og data - når som helst og hvor som helst.

Remote Work er en enkel, omkostningseffektiv løsning til fjernadgang til skrivebordet. Gennem den sikre Remote Work-webportal kan brugere nemt og sikkert få adgang til deres kontor-pc-konsolsessioner hvor som helst. Konfigurationen er enkel, og adgangsbarrierer såsom infrastrukturopgraderinger og yderligere brugertræning er stort set ikke-eksisterende! TSplus Remote Work er det rigtige værktøj til at opretholde fleksible forretningsdrift.

TSplus' mission
Hos TSplus fokuserer de på et enkelt princip: At gøre verdens applikationer og data sikkert og let tilgængelige – hvor som helst. Når som helst. På enhver enhed eller netværk.

De tror på, at vores teknologi kan hjælpe organisationer med at flytte grænserne for produktivitet og innovation og give IT tryghed i, at kritiske systemer altid er tilgængelige og sikre. Alt, hvad vi gør, er fokuseret på vores kerneværdier: enkelhed, effektivitet, innovation, sikkerhed og tilgængelighed. Siden 2007 har TSplus leveret denne mission hver dag ved at udvikle verdens bedste integrerede teknologitjenester til sikker fjernadgang og applikationslevering.

Fjernadgang
Tilslut sikkert til dit skrivebord. Brug dine applikationer og filer, selv når du ikke er på kontoret. Med TSplus kan du øjeblikkeligt webaktivere enhver desktopapplikation og køre ældre applikationer i en webbrowser uden at skulle ændre eller omskrive dem. TSplus muliggør fjernadgang til dine Windows-applikationer fra enhver enhed: Computere, tablets og mobiltelefoner. TSplus er nem at administrere og fungerer lige ud af boksen. TSplus-teamet har udviklet et enkelt, logisk og kraftfuldt styringsværktøj. TSplus er fuldstændig gennemsigtig for dine brugere: de får adgang til de applikationer, de allerede kender. Du sparer tid og uddannelsesomkostninger. Med TSplus Gateway og belastningsbalancering kan du give sikker fjernadgang til alle dine brugere. Efterhånden som din virksomhed vokser, kan TSplus vokse med dig takket være vores serverfarmsmodel.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om TSPlus
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.