UniDoc

Alle anmeldelser

UniDoc

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

UniDoc

Ikke alene kan du shoppe dine dokumenter og filer i en mappe på din bærbare computer eller telefon, men der er andre steder kendt som onlinebiblioteker, hvor du sikkert kan shoppe og administrere dine dokumenter. UniDoc Pure Go Libraries til PDF & Office er en online virksomhed, der tilbyder biblioteker til kontor og PDF-dokumenter. De anbefaler dig at læse og forstå de ærlige og uafhængige kundeanmeldelser om UniDoc Pure Go Libraries til PDF & Office her, før du fortsætter.

Flere funktioner på virksomhedsniveau og Fortune 500-kunder ombord: Word (docx), Excel (xlsx), Powerpoint (pptx) Office til PDF-konverteringer. Support til oprettelse og validering af PDF/A. UniHTML-produkt lanceret til HTML til PDF-rapporter.

Om UniDoc Pure Go-biblioteker til PDF og Office
Som navnet antyder, er UniDoc Pure Go Libraries For PDF & Office en åben online software, der bruges til at administrere og shoppe dokumenter. UniDoc blev grundlagt i 2011 og hævder, at dets biblioteker er hurtige, pålidelige, og at alle dokumenter er udtrykt i det rene Go-sprog.

Professionelle PDF-rapporter på ingen tid: Deres Creator-pakke giver dig mulighed for at oprette fleksible rapporter på ingen tid. Komplekse rapporter kan oprettes på millisekunder, så du kan oprette rapporter med et klik med musen.

Produkter og tjenester fra UniDoc Pure Go-biblioteker til PDF og Office
UniDoc Pure Go Libraries For PDF & Office distribuerer kontorsoftware og kontorbiblioteker, hvor brugere kan shoppe deres dokumenter og PDF-filer. Virksomhedens produkter omfatter: UniPDF, UniOffice og UniSuite. Virksomheden hævder også at tilbyde en gratis prøveperiode til førstegangsbrugere.

Sikker ved design
Hver ny version af deres biblioteker testes automatisk for kendte sårbarheder og anses ikke for at være sikre, før alle sårbarheder er rettet. Alle ændringer bliver nøje gennemgået af deres team.

Deres SDK-biblioteker er fleksible og designet til at løse almindelige problemer. De leverer grænseflader på højt niveau til generel problemløsning og grænseflader på lavt niveau til mindre generiske opgaver.

Kontorbiblioteker
UniPDF og UniOffice er alle skrevet i Pure Go. Det betyder, at du nemt kan bygge dine applikationer, kompilere på tværs af platforme og drage fuld fordel af Golang.

Bedste præstation i branchen
Ydelse og effektivitet er blandt deres vigtigste udviklingsmål. Kombiner dette med den lynende hastighed fra Go, og du har en enestående kombination.

Professionel støtte
Deres kommercielle planer inkluderer løbende support til at aktivere UniDoc-licensen, rette fejl og få en række eksempler. De opdaterer konstant deres biblioteker for at gøre dem perfekte. Kontakt os for mere information og start din UniDoc-rejse i dag.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om UniDoc
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.