Vipre

Alle anmeldelser

Vipre

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Vipre

Vipre, en del af Ziff Davis, Inc. og er en global virksomhed inden for cybersikkerhed, privatliv og databeskyttelse. Højt vurderet af deres kunder og partnere beskytter de millioner af forbrugere og virksomheder rundt om i verden. Vipre har specialiseret sig i at efterligne vores navnebror ved hurtigt at nedkæmpe nye trusler.

Med en rig historie, der går næsten 30 år tilbage, har Vipre Security Group forsvaret forbrugere mod onlinesikkerhedstrusler, siden internettet var i sin vorden. I dag leverer Vipre uovertruffen beskyttelse mod selv de mest aggressive onlinetrusler. De bruger banebrydende maskinlæring, adfærdsovervågning i realtid og en af ​​verdens største trusselsintelligensskyer til at beskytte det, der betyder noget. Teammedlemmer er placeret i 11 lande med kunder i næsten alle lande verden over.

Gruppen opererer under forskellige brands, herunder: VIPRE®, StrongVPN®, IPVanish®, Inspired eLearning®, Livedrive® og SugarSync®.

Mission og visionserklæring
Samfundet klarer sig bedst, når det føler sig beskyttet og opererer i et betroet miljø. Deres mål hos Vipre Security Group er at levere enkle løsninger på onlinetrusler, både eksisterende såvel som nye, i en stadigt voksende, digitalt forbundet verden. Deres vision er at hjælpe menneskeheden med at blomstre ved at skabe et højt niveau af tillid, der muliggør digital sikkerhed for alle.

Vipre omfavner utvetydigt det forretningsmæssige og samfundsmæssige krav om at have en mangfoldig og inkluderende organisation. De bringer den samme forpligtelse til at reducere energi- og materialespild på tværs af vores virksomhed, ud over de miljømæssige fordele, som vores digital-first-virksomheder fremmer. Vipre-ansatte og bestyrelsesmedlemmer har til opgave at drive virksomhedens forretning i overensstemmelse med loven og de højeste etiske standarder. De er forpligtet til flittigt at administrere Ziff Davis’ anliggender i overensstemmelse med de højeste principper for forretningsetik.

Brug af vores platforme til at skabe forandring
Som en vertikalt fokuseret digital medie- og internetvirksomhed anser Vipre det for deres ansvar at bruge deres platforme og række ud til at bekæmpe systemisk racisme og ulighed ud over deres virksomhed. Blandt deres initiativer: Viprehar forpligtet 5 millioner dollars til annoncering på tværs af deres medieejendomme for at fremme antiracismebudskaber og har et multi-million-dollar pro bono-medieprogram med NAACP. Derudover lancerede Vipre AMPLIFY på tværs af sine ejendomme med indhold fokuseret på racelighed, fokus på sortejede virksomheder og tilvejebringelse af ressourcer til støtte for Black Lives Matter og raceretfærdighed. Besøg Mashable, AskMen, PCMag og Offers.com for mere.

Bæredygtig fra starten
Vipre er bygget til at understøtte en digital, grønfremtid. Fra papirløse martech-produkter, der reducerer behovet for direct mail, til vores digitale medieejendomme, der tilbyder papirfrie alternativer, hjælper Vipre' virksomheder millioner af kunder og kunder med at skifte fra analog til digital. Vipre bestræber sig på at flytte udviklings- og produktionsmiljøer til cloud-platforme, hvis udbydere har demonstreret engagement i nul CO2-fodaftryk. De vil fortsætte med at søge yderligere måder at reducere Vipre' brug af ressourcer og energi på tværs af deres virksomheder.

Vipre vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside, så andre læsere også kan læse den.