VMware

Alle anmeldelser

VMware

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

VMware

VMware er en udbyder af virtualiserings- og cloud computing-software baseret i Palo Alto, Californien. VMware blev grundlagt i 1998 og er et datterselskab af Dell Technologies. VMware blev oprindeligt købt af EMC Corporation i 2004; EMC blev senere opkøbt af Dell Technologies i 2016. VMwares virtualiseringsteknologier er baseret på dens bare-metal ESX/ESXi hypervisor i x86-arkitektur.

VMwares servervirtualisering installerer en hypervisor på den fysiske server, så flere virtuelle maskiner (VM'er) kan køre på den samme fysiske server. Hver VM kan køre sit eget operativsystem (OS), hvilket betyder, at flere operativsystemer kan køre på den samme fysiske server. Alle VM'er på den samme fysiske server deler ressourcer, såsom netværk og RAM. I 2019 tilføjede VMware support til at køre containeriserede arbejdsbelastninger i en Kubernetes-klynge til sin hypervisor på lignende måde. Disse typer arbejdsbelastninger kan administreres af infrastrukturteamet på samme måde som virtuelle maskiner, og DevOps-teams kan implementere containere som normalt.

Diane Greene, Scott Devine, Mendel Rosenblum, Edward Wang og Edouard Bugnion grundlagde VMware, som lancerede sit første produkt - VMware Workstation - i 1999. Virksomheden udgav sit andet produkt, VMware ESX, i 2001.

VMwares nuværende administrerende direktør er Patrick Gelsinger, som blev udnævnt i 2012.

VMware produkter
VMwares produkter omfatter virtualisering, netværks- og sikkerhedsstyringsværktøjer, softwaredefineret datacentersoftwareog lagringssoftware. VMware vSphere er VMwares produktlinje til virtualisering. VMware vSphere, kendt som VMware Infrastructure før 2009, inkluderer følgende produkter:

ESXi vCenter Server vSphere Client vMotion
Den seneste version (fra april 2018) er vSphere 6.7, som er tilgængelig i tre udgaver: standard, enterprise plus og platinum. Der er også to sæt med tre servere rettet mod små og mellemstore virksomheder: vSphere Essentials og Essentials Plus.

Med VMware Cloud på AWS kan kunderne køre en klynge af vSphere-værter med vSAN og NSX i et Amazon-datacenter og køre deres arbejdsbelastninger der, mens de administrerer dem i mellemtiden med deres velkendte VMware-værktøjer og -funktioner.

Netværk og sikkerhed
VMware NSX er en virtuel netværks- og sikkerhedssoftware, der blev skabt gennem VMwares opkøb af Nicera i 2012. NSX gør det muligt for administratorer at virtualisere netværkskomponenter og designe, implementere og konfigurere virtuelle netværk og switches gennem software frem for hardware. Et softwarelag sidder oven på hypervisoren og giver en administrator mulighed for at opdele et fysisk netværk i flere virtuelle netværk.

Med den seneste version af produktet, NSX-T Data Center, kan netværksvirtualisering føjes til ESXi og KVM som hypervisorer såvel som bare-metal-servere. Containeriserede arbejdsbelastninger i en Kubernetes-klynge kan også virtualiseres og beskyttes. NSX-T Data Center tilbyder også Network Function Virtualization, som tillader funktioner som firewall, load balancer og VPN at køre i virtualiseringssoftwarestakken.

VMware vRealize Network Insight er et netværksdriftsstyringsværktøj, der giver en administrator mulighed for at planlægge mikrosegmentering og kontrollere tilstanden af ​​VMware NSX. Ved at trække på teknologi fra VMwares 2016-opkøb af Arkin indsamler VRealize Network Insight information fra NSX Manager. Den viser også fejl i dens brugergrænseflade, hvilket gør det nemmere at fejlfinde et NSX-miljø.

VMware vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.