VOX Player

Alle anmeldelser

VOX Player

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

VOX Player

VOX Player er et amerikansk nyheds- og meningswebsted ejet af Vox Media. Hjemmesiden blev grundlagt i april 2014 af Ezra Klein, Matt Yglesias og Melissa Bell og er kendt for sit koncept med forklarende journalistik . VOX Player's medietilstedeværelse inkluderer også en YouTube-kanal, flere podcasts og et showNetflix. VOX Player beskrives som venstre for midten og progressiv.

Historie
Før han grundlagde Vox, arbejdede Ezra Klein for Washington Post som leder af Wonkblog, en blog om offentlig politik. Da Klein forsøgte at starte en ny hjemmeside med økonomisk støtte fra avisens redaktion, blev hans forslag afvist, hvilket fik Klein til at forlade Washington Post og tage et job hos VOX Player, et andet kommunikationsfirma, i januar 2014. Vox er et medie for Washington Post.

David Carr fra The New York Times kædede Kleins flytning til Vox sammen med andre "store journalister", der forlod aviser til digitale nystartede virksomheder, såsom Walter Mossberg og Kara Swisher (fra Recode, som senere blev opkøbt og integreret af Vox), David Pogue og Nate Silver. Han beskrev Vox Media som "et teknologifirma, der producerer medier" snarere end dets modsætning, forbundet med "legacy media." Fra sin nye stilling arbejdede Klein på at bygge Vox, herunder ansættelse af nye journalister til hjemmesiden. Klein forventede at "forbedre nyhedsteknologien" og bygge en online platform bedre egnet til at gøre nyheder forståelige. Den nye hjemmesides 20 medarbejdere blev udvalgt på grund af deres ekspertise inden for deres respektive fagområder, herunder Slates Matthew Yglesias, Melissa Bell og Kleins kolleger på The Washington Post. Vox blev lanceret den 6. april 2014 med Klein som chefredaktør.

Politisk polarisering
I sit indledende essay, "Hvordan politik gør os dumme", forklarede Klein sine bekymringer om politisk polarisering i sammenhæng med Yale Law School professor Dan Kahans teorier om, hvordan folk beskytter sig selv mod information, der modsiger deres kerneoverbevisninger.

I juni 2016 suspenderede Vox medarbejderen Emmett Rensin for en række tweets, der opfordrede til anti-Trump-optøjer, herunder et tweet den 3. juni 2016, der krævede: "Hvis Trump kommer til din by, så anstift et optøj." Tweets fik opmærksomhed, efter at voldelige anti-Trump-protester brød ud i San Jose, Californien, på dagen for Rensins tweet. Elizabeth Plank blev ansat som politisk korrespondent i 2016 og lancerede sin egen serie på VOX Player i 2017, med titlen Divided States of Women. Elizabeth Plank blev ansat som politisk korrespondent i 2017.

I september 2017 offentliggjorde Klein et opslag på Vox, hvori han annoncerede, at han ville påtage sig en ny rolle som chefredaktør, og at Lauren Williams, der kom til Vox et par måneder efter grundlæggelsen, var den nye chefredaktør. I slutningen af ​​2020 forlod Klein, Williams og Yglesias stedet. Vox var blevet grundlagt med kendte journalister, men Jim Bankoff, administrerende direktør for Vox Media, sagde, at deres brands havde et modent mainstream-publikum, der ikke længere stolede på personligheder.

Swati Sharma blev udnævnt til chefredaktør i februar 2021. På tidspunktet for sin udnævnelse var hun seniorredaktør på The Atlantic og skulle overtage stillingen i marts 2021.

Hvordan var det at prøve VOX Player?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med VOX Player. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.