WeVideo

Alle anmeldelser

WeVideo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

WeVideo

WeVideos løsning til videoredigering og videooprettelse er utrolig tilgængelig. Det er lige meget, om du vil bruge det på dit skrivebord eller fra en mobilenhed, det er helt op til dig. Dette gør det til en levedygtig mulighed for både dem, der ønsker at redigerevideoer fra komforten af ​​deres eget hjem, og for iværksættere, der har brug for at udgive indhold på flugt.

Uanset hvad, kan brugere af WeVideo-appen optage, redigere, beskære, se, storyboarde og dele deres videoer i løbet af få minutter. Som man nævnte tidligere, giver cloud-appen dig mulighed for at gemmevideoindhold og problemfrit arbejde på online videoprojekter (Video Maker). Dette giver dig adgang til dit arbejde fra hvor som helst og fra enhver enhed.

De vigtigste funktioner
WeVideo tilbyder sine brugere en lang række fantastiske WeVideo-funktioner. Disse gør underværker, når det kommer til at producere professionelt udseende videoer med lethed. WeVideo tilbyder en bred vifte af stock-optagelser og billeder. Du kan endda vælge mellem over en million kommercielt licenserede videoklip, billeder og musik. Dette er en del af WeVideos betalte professionelle og forretningsplaner. De dage, hvor du skulle betale for lagerindhold er forbi, hver gang du opretter en ny video.

Videoredigeringssoftware med farvekorrektion
WeVideo har en bred vifte af farvekorrektionsværktøjer, herunder:

- Lysstyrke
- kontrast
- Mætning
- Nuancejusteringer

WeVideo har alt hvad du behøver til grundlæggende justeringer. Men hvis du er seriøs omkring farvekorrektion, er WeVideo sandsynligvis ikke den rigtige løsning for dig.

Som man sagde tidligere, er WeVideo en cloud-baseret løsning. Det betyder, at du ikke kun kan arbejde på farten, men du kan også nemt samarbejde med kolleger og venner. Du kan hurtigt invitere andre brugere til at uploade yderligere optagelser og redigere dit nuværende arbejde.

For at starte et nyt samarbejde skal du blot kopiere et link fra WeVideos dashboard og sende det til din ven eller kollega. Alternativt kan du søge efter andre WeVideo-brugere og tilføje dem direkte, lidt ligesom Skype.

Nogle brugere klager over, at det mangler redigeringsværktøjer til teams, der arbejder på det samme projekt. Når deltagerne tilmelder sig et projekt, får hver redaktør deres egen version af tidslinjen til at foretage deres redigeringer. Så du kan være sikker på, at du ikke ved et uheld kommer til at overskrive hinandens arbejde. Alligevel er det en udfordring at producere en enkelt video sammen (især hvis I alle arbejder på samme tid).

Du behøver ikke at sikkerhedskopiere dit arbejde med et USB-drev og overføre det fra editor til editor, eller overføre det fra din computer til en tablet. I stedet skal du bare lægge dit arbejde i skyen for at sikkerhedskopiere det (cloud storage). Ikke alene er det praktisk, men du behøver ikke at bekymre dig om at miste data på grund af defekt hardware. Vær sikker på, at du aldrig mister dine gemte redigeringer med WeVideo.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om WeVideo
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.