Wolters Kluwer

Alle anmeldelser

Wolters Kluwer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Wolters Kluwer

Omfattende ekspertise inden for mange områder og brancher. Uanset om du er advokat, bibliotekar, professor eller studerende, der er optaget af compliance, er Wolters Kluwer din one-stop-kilde til specialiseretinformation, praktiske løsninger og ekspertise. Stol på dem for den seneste udvikling og sunde juridiske analyser inden for de praksisområder, der betyder mest for dig.

Wolters Kluwer's forpligtelse
Hver dag hjælper de deres kunder med at træffe vigtige beslutninger ved at levere ekspertløsninger, der kombinerer dyb ekspertise med specialiseret teknologi og tjenester.

Deres rækkevidde
Wolters Kluwer Legal & Regulatory U.S. er en førende leverandør af information, business intelligence og lovgivningsmæssige og juridiske workflow-løsninger til juridiske, virksomheds- og compliance-professionelle på tværs af flere brancher. Med hovedkontor i Alphen aan den Rijn i Holland betjener Wolters Kluwer kunder i mere end 180 lande, har kontorer i mere end 40 lande og beskæftiger 19.000 mennesker verden over. Wolters Kluwer Legal & Regulatory U.S. er en del af Wolters Kluwer N.V. (AEX: WKL).

Wolters Kluwer's eksperter
Deres forfattereksperter adskiller dem. Sammen giver de uvildig indsigt og analyse inden for snesevis af praksisområder. Som enkeltpersoner ved de, hvordan det er at give kunderne sikre beslutninger, beskytte menneskers og organisationers rettigheder, undervise, forske og uddanne, og i sidste ende fælde sunde domme, når det betyder mest.

Innovative platforme og produkter
Wolters Kluwer Legal & Regulatory US fortsætter med at innovere med lanceringen af ​​ComplyTrack Next Gen, Mediregs-platformen, KTMine, Standard Fed+, Clarion, M&A Clause Analytics og andre produkter. Læs mere om deres virksomheds seneste nyheder på deres hjemmeside.

Cheetah som digital transformation og Effacts-opkøb.
Wolters Kluwer Legal & Regulatory US er i gang med en digital transformation med udviklingen af ​​Cheetah-platformen, som omdefinerer den måde, juridisk forskning udføres på. Wolters Kluwer Legal & Regulatory US køber også Effacts, det intelligente juridiske dashboard, der gør det muligt for advokatfirmaer at udnytte deres interne ekspertise fuldt ud.

"Når du skal have ret"
Wolters Kluwer Legal & Regulatory US introducerer "Når du skal have ret" og "Know. Right. Now." kampagner, der fremhæver øjeblikkelig adgang til pålidelig ekspertise, virksomhedens kendetegn.

Opkøb af ftwilliam
Wolters Kluwer Legal & Regulatory US køber ftwilliam.com, onlineinnovatoren, der giver øjeblikkelig adgang til dokumenter og formularer af høj kvalitet til personalegoder.

Opkøb af Technical Answers Group
Wolters Kluwer Legal & Regulatory US køber Technical Answers Group, en banebrydende service, der giver svar på vigtige spørgsmål om pension og personalegoder. Ud over adgang til proprietære spørgsmål og svar og offentlige dokumenter, der kan undersøges 24/7 på www.tagdata.com, har kunderne mulighed for at indsende deres egne tekniske spørgsmål direkte til forskningsspecialister.

Justering af Aspen og CCH produktlinjer.
Wolters Kluwer fusionerede Aspen- og CCH-produktlinjerne til Wolters Kluwer Tax, Accounting & Legal Division, som derefter fortsatte som Tax- eller Legal-forretningsenhederne. Disse enheder udviklede sig til nutidens Wolters Kluwer Tax & Accounting og Wolters Kluwer Legal & Regulatory forretningsenheder.

Opkøb af CCH, Inc.
Wolters Kluwer køber skatte- og forretningsmaterialeudgiveren CCH, Inc. for 1,9 milliarder dollars.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Wolters Kluwer
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.