Wondershare

Alle anmeldelser

Wondershare

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Wondershare

Mange danske virksomheder og private foretager i dag langt de fleste ting online; alt fra indkøb til teamarbejde faciliteres glimrende gennem en hav af forskellige digitale platforme, der har til formål at gøre online oplevelsen nem og bekvem for alle involverede. Man kan derfor spare enorme mængder af tid og penge ved at udnytte de digitale tilbud til fulde, hvis blot man husker at bruge tid på at undersøge markedet en smule til at begynde med, således at man får valgt de bedste produkter og services til netop ens egne behov. Online brugeranmeldelser fra andre danskere, har i mange år været enormt populære blandt den danske befolkning, da man her både kan lære af andres erfaringer med en given virksomhed, samt basere sine valg på anbefalinger og tips fra folk der tidligere har stået i præcis samme situation som man selv står i. Denne side er dedikeret til kundeanmeldelser omkring Wondershare, således at man kan lære mere omkring netop deres services fra andre danske kunder og dermed træffe en mere informeret beslutning omkring potentielt brug af deres online services.

Om Wondershare
Virksomheden Wondershare har over 1200 ansatte på verdensplan, fordel på 6 kontorer i Kina, Japan og Canada. Virksomheden tilbyder en række online services, der understøtter digital kreation som eksempelvis video editing, og virksomheden vandt en “Future Tech Award” for “bedste kreative software programpakke” ved CES 2021.

Produkter og Services hos Wondershare
Virksomheden Wondershare tilbyder private og virksomheder en række forskellige online services, der kan anvendes til at skabe, redigere og dele digitalt indhold såsom videoer, pdf-filer, præsentationer grafisk design samt meget andet. Platformen tilbyder brugere verden over et stort udvalg af skabeloner og værktøjer, der er udviklet for at gøre det nemmere for personer at oprette og dele professionelle og kreative digitale design.
Blandt deres produktsuite kan man finde software løsninger som eksempelvis Wondershare Filmora til at redigere film, Wondershare DemoCreator til at fremstille tutorial-videoer, der især er udviklet med henblik på undervisere, marketing professionelle og gamere, EdrawMax til fremstilling af diagrammer, samt mange andre. 

Ønsker man at benytte virksomhedens digitale services, kan man først starte med en gratis prøveperiode, hvorefter man kan vælge mellem tre forskellige abonnementer, afhængigt af om man er privatperson, mindre virksomhed eller en stor organisation. Hjemmesiden tilbyder forskellige betalingsmuligheder, herunder Master Card, Maestro, Visa Betalingskort, Paypal og Bankoverførsel. 

Komplimenter, Klager og Tips til Wondershare
Hvis du kunne kontakte Wondershare og have inflydelse på deres fremtidige produkter og services, hvad synes du så de burde vide og tage højde for fremadrettet? Mange virksomheder læser kundeanmeldelser igennem fra folk der har handlet hos dem, for at lære mere om kundeoplevelsen man får hos dem, så de derigennem kan forbedre deres tilbud til kunderne, samt holde fast i de ting, som de kan se folk er glade for. Derfor kan man gennem en kundeanmeldelser have inflydelse på, hvilke ting virksomheden i fremtiden forbedrer og fremadrettet tilbyder til deres kunder. Så hvis du har personlig erfaring med Wondershare og deres produkter, så kan du både hjælpe virksomheden til at blive endnu bedre, samt hjælpe andre danskere spare både tid og penge, ved at dele dine tips og råd til folk der overvejer at handle hos denne virksomhed.