Wype

Alle anmeldelser

Wype

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Wype

I butikker og på forskellige hjemmesider, kan det være svært at finde magasiner der er interessante. Udover at typen af magasiner kan variere meget fra butik til butik, så kan det også være svært at finde et magasin, med fokus på et specifik emne.

Om Wype
Wype har fokus på at levere viden og underholdning i høj kvalitet, så du altid kan finde noget inde for et specifikt emne. Om det er træning, videnskab, mode og andre emner, så gør Wype dette tilgængeligt. Med kendte titler som COSTUME, National Geographic, Bo Bedre og mange flere, så kan du altid finde information med høj kvalitet, som der passer til dine interesser.

Produkter og tjenester
Wype tilbyder mange forskellige magasiner, som du kan få adgang til online på deres hjemmeside. Hvis du er i tvivl om du vil bruge deres service, så kan du tjekke hvad for nogle magasiner, der er til rådighed før du får et abonnement. Hvis du dog stadig er i tvivl, eller bare gerne vil prøve at se om deres service er noget for dig, så har du en måned gratis. Med et abonnement får du adgang til mere end 500 magasiner, så du kan altid være sikker på at du kan finde noget der er værd at læse. Hvis du gerne vil læse magasiner, men ikke har adgang til internet, så kan du også downloade magasiner til offline brug. Hvis i er flere i familien der gerne vil bruge Wype, så kan i også gøre dette på ét abonnement, eftersom Wype giver adgang til profilen på fem forskellige enheder. Dette inkluderer mobiler, tablets og PC'er.

Kundeservice og klager
Har du brug for at kontakte Wype kundeservice? Hvis du har nogle spørgsmål du gerne vil stille så kan du ringe til 39103000, fra mandag til torsdag09:00-17:00 og om fredagen fra 09:00-16:00. Det er også muligt at sende en mail til ks@bonnier.dk, hvor du vil få svar inde for 7 hverdage. Det kan dog også være at deres side med ofte stillede spørgsmål, kan svare på de spørgsmål du har.

Anmeldelse
Hvis du har brugt Wype, så kan du skrive om din erfaring her. Denne anmeldelse er offentlig, så andre mennesker har nemmere ved at vælge om de vil bruge Wype, eftersom de kan se andre folks erfaring med det her. Din anmeldelse går til en samlet bedømmelse af Wype, så tjenesten får en generel vurdering. Din anmeldelse kan handle om din erfaring med deres udvalg af magasiner, deres kundeservice eller andre ting relateret til Wype.