Yay Images

Alle anmeldelser

Yay Images

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Yay Images

Leder du efter royaltyfriestockfotos og vektorer af høj kvalitet uden at bryde dit budget? Yay Images er et ideelt værktøj til travle fagfolk, der har brug for hurtig adgang til fotos af høj kvalitet til onlinepublikationer, blogs eller virksomhedspræsentationer.

Med Yay Images kan du oprette fantastiske e-mail-kampagner, fantastiske landingssider, virksomhedsblogs og opslag på sociale medier på ingen tid.  Det betyder, at du ikke skal spilde din tid på at downloade, redigere og uploade billederne. Den største fordel er, at brugere kan redigere stockfotos på stedet uden at gå tilbage til Photoshop igen og igen. Hvis du vil lære mere om værktøjet, så læs vores anmeldelse af Yay-billeder.

Om Yay Images
Yay Images er en royaltyfrilagerfotomarkedsplads baseret i Norge. Det har tilbudt licenserede aktiemedier siden 2008. Medlemmer kan vælge et hvilket som helst kvalitetsbillede til at kombinere med din markedsføring.

Premium samling lige ved hånden
Yay Images tilbyder en enestående samling af 11 millioner billeder, 200.000 videoer og 1,2 millioner grafik til virksomheder, startups, medieorganisationer og marketingbureauer rundt om i verden.

Du kan bruge webstedet på Windows-, iOS- eller Android-enheder og gennemse tusindvis af royaltyfrie stockbilleder på ingen tid med enkle eller avancerede søgefunktioner. Den store samling hjælper brugerne med at tage deres online markedsføring til næste niveau.

Med royaltyfri licens
Det betyder, at alle billeder hos Yay Images kan bruges så mange gange du vil på flere kanaler og i adskillige projekter uden nogen begrænsninger. Desuden kan brugere endda ændre billederne, som de ønsker.

Nem at bruge platform
Yay Images har en ret intuitiv brugergrænseflade, der gør det meget nemt at søge efter stockbilleder i høj opløsning i ethvert casino for din virksomhed. Indtast blot hvilken type billeder du er interesseret i og klik på søgeikonet.

Hvis du ved et uheld lukkede YAY-billedboksen, kan du hente den op igen ved at gå til fanen Indsæt og derefter klikke på Mine tilføjelser. Når du klikker på navnet, vises ansøgningsfeltet igen i højre side.

Nem integration
Uanset om du har brug for lagerfotos til dit produktudbud - til app-udvikling eller e-mail-marketing, for eksempel - giver den innovative API dig adgang til den store billeddatabase. Du kan endda integrere dem problemfrit på din hjemmeside.

Rimelig pris
Uanset om du bruger Yay Images til personlig eller kommerciel brug, tilbyder det fantastiske billeder, du har brug for, til en uovertruffen pris. Du kan bruge licenserede billeder til næsten alt - magasiner, reklamer, marketing, apps, blogs, design, webdesign, præsentationer, hjemmesider osv.

Øg dit brandimage og salg
Husk, at brug af billeder af høj kvalitet kan øge dit brandengagement, salg og trafik til din virksomhed. Derudover har dit indhold brug for et visuelt løft fra tid til anden. Yay Images er et ideelt værktøj til online markedsføring. Det har et fællesskab på over 12.500 kunstnere og designere. Med det vil du være i stand til at skabe kraftfulde reklamekampagner og sensationelt indhold på ingen tid.

En anden stor fordel er, at platformen lader dig organisere alle dine billeder i mapper og hurtigt dele dem med kolleger og kunder. Bare start dine vigtige billeder, og de vil blive tilføjet til dine favoritter. Dette hjælper virksomheder med at tage deres markedsføring til næste niveau.

Flyt ubrugte billeder
Hvis du ikke har brugt alle de billeder, du abonnerer på, skal du ikke bekymre dig. Dette skyldes, at de automatisk overføres til den næste måned. Så du kan bruge dem igen, hvis det er nødvendigt.

Visuel søgefunktion
Yay Images har også en visuel søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde det perfekte billede. Du skal blot trække og slippe det royaltyfrie billede ind i den visuelle søgning og trykke på Søg for at få det billede, du ønsker.

Du kan indsnævre din søgning yderligere ved at bruge søgefiltre, såsom om du har brug for tomme områder for at tilføje tekst, det samlede antal personer, du vil have på dine billeder, osv.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Yay Images?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.