ZenMate VPN

Alle anmeldelser

ZenMate VPN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

ZenMate VPN

ZenMate VPN er en virtuel privat netværkssoftware. Når du kører ZenMate VPN, opretter du forbindelse til en sikkerserverfra en fjernplacering, og alle dine data er krypteret ved hjælp af militærteknologi. På denne måde kan du skjule din IP-adresse og forblive sikker og anonym, når du surfer online.

Hvordan konfigurerer jeg ZenMate VPN?
For at konfigurere ZenMate VPN kræver det blot et klik. Download appen til den enhed, du bruger, ved at klikke her. Kør installationsprogrammet, når overførslen er fuldført, og klik derefter på ZenMate-logoet for at oprette forbindelse og beskytte din internetaktivitet.

Er ZenMate VPN sikker?
ZenMate VPN bruger den bedste krypteringsteknologi i militærkvalitet til rådighed for at beskytte alle dine internetdata. ZenMate har også en politik uden logs. Det betyder, at fra det sekund, du opretter forbindelse til appen, kan ingen, ikke engang ZenMate, spore din internetaktivitet.

Man brugte gratis, usikret offentlig wifi og havde problemer med at oprette forbindelse til websteder, der ikke var lokale. ZenMate VPN vidste allerede, at med en VPN kunne de forblive online sikkert og stadig få adgang til det indhold, de havde brug for for at studere i Storbritannien. De havde fået denne viden, fordi de bekymrede mig om min online sikkerhed og privatliv, og de vidste, at denne viden var og stadig er meget eksklusiv. Dette er uretfærdigt, når 40% af verden er online og for det meste uvidende om, at internettet er begrænset, bare fordi du er der.

ZenMate VPN's besluttede at finde sammen, så snart de kom tilbage fra deres rejser. De var vendt tilbage med en god idé om, hvad jeg ville gøre næste gang i eres liv, som var at tage dette problem og tilbyde en enkel løsning til mennesker rundt om i verden. Så Mark gik straks i gang og begyndte at udvikle ZenMate VPN. De startede med den centrale forbindelse mellem din enhed og internettet og byggede det, du i dag kender som Core VPN: Sikkerhed, privatliv og ubegrænset adgang - alt sammen med et klik på en knap.

En idé blev til en vision
Internettet er ikke længere kun for de "teknologikyndige". Deres forældre er online, sikkert også dine bedsteforældre. Samtidig stiger cyberkriminalitet hurtigt, og dit traditionelle antivirusprogram rækker ikke længere. Online sikkerhedstrusler og krænkelser af privatlivets fred strækker sig ud over din computer til din telefon, tablet og ethvert andet sted, du forbinder. Derfor bør alle online have adgang til sikkerhed. Deres vision er at forenkle verden af ​​online sikkerhed og privatliv og gøre den tilgængelig for alle - inklusive deres mor.

Dine ZenMates
ZenMate VPN er et team af passionerede mennesker og 4 ZenDogs, der kommer fra 20 forskellige lande. Deres mål er at bygge smarte produkter med intuitive designs, der giver dig en sikker og privat oplevelse online – uanset hvem du er, eller hvor du er i verden.

Hvad er en VPN?
Du har måske hørt udtrykket VPN før. Så hvis du vil til bunds i det og finde ud af, hvad en VPN er, og hvorfor du skal bekymre dig, er du kommet til det rigtige sted.

Kort sagt, VPN står for virtuelt privat netværk. Så hvad gør en VPN? Det er et værktøj, der giver dig mulighed for at holde din online identitet sikker, privat og anonym.

VPN'er gør dette ved at erstatte din dedikerede IP-adresse med en ny, der kommer fra en global placering efter eget valg.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring ZenMate VPN?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.