cHosting

Alle anmeldelser

cHosting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Flemming L.
Jeg har været vært for mine egne domæner og web-/e-mail-servere i 15 år, men ønsker at stoppe med at leje colo-plads til mine maskiner. Jeg planlægger at begynde at migrere tjenester over til cloud...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Siger mange tak

  Jeg har været vært for mine egne domæner og web-/e-mail-servere i 15 år, men ønsker at stoppe med at leje colo-plads til mine maskiner. Jeg planlægger at begynde at migrere tjenester over til cloud-VM'er. Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne få adgang til hosting med shell-adgang og stødte på Scala.

  Jeg må sige, at indtil videre er jeg meget glad efter 3 dage. Cpanelet virker nemt at bruge, og jeg har installeret cHosting og er glad for at lære det og migrere min virksomhedsside.

  Jeg har været nødt til at bruge supportchatten et par gange og må sige, at svaret er øjeblikkeligt, venligt og spot on, hvilken hjælp jeg havde brug for.

  Jeg er stadig ved at udforske, men ville videregive dette første indtryk.

  I er alle fantastiske!


Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

cHosting

Ved du, hvad du skal gøre, hvis forbindelsen svigter i din virksomheds cloud system? Hvem ringer du til, og er der overhovedet nogen, der tager den? Moderne virksomheder er afhængige af deres interne systemer døgnet rundt. Hvis din cloud går ned og arbejdet stopper kan du hurtigt miste ordrer eller arbejdstimer. Derfor er det så vigtigt med en udbyder, du kan stole på. Det mener cHostning, at de er. På denne side kan du læse mere om danske cHosting, og hvad de tilbyder af webhosting og sikkerhed til privat og erhverv.

Om cHosting
cHosting har siden 2011 tilbudt webhosting og support solgt i pakker. Virksomheden er danskejet og specialiserer i webhosting til både privat og erhverv. Deres primære produkt er cloud løsninger til det danske erhvervsliv. Ifølge virksomheden selv, lægger de stor vægt på overskuelighed af de pakker, de tilbyder. De har opsat simple regler, fornuftige grænser på traffik og harddiskplads og droppet de indviklede betingelser og skjulte gebyrer.
cHosting har ansat fagkyndige medarbejdere, der er erfarne systemudviklere og teknikere. Potentielle kunder kan kontakte dem for råd, vejledning, problemer og tilpassede løsninger.

Produkter og Services
cHostning har udviklet cPanel, som de selv mener er det mest fleksible kontrolpanel til hostingaktiviteter. cHisting har en række fast strukturerede løsninger, men tilbyder også at skræddersy en løsning, hvis de eksisterende muligheder ikke dækker kundens behov.
For at sikre den bedst mulige forbindelse, benytter cHosting udelukkende danske datacentre. Datacentrene er minimum tier-3 certificerede og underlagt ISAE3402 Type2 revisionserklæring.
Som virksomhed kan man hurtigt miste indtjening, hvis systemet går ned. Forretningskritiske systemer kræver stabilitet og særlig ekspertise. Derfor lover cHosting sine kunder, at der til enhver tid er mindst én tekniker på vagt. Så hvis der skulle ske noget, kan kunden få fat i en fagkyndig tekniker og minimere udfaldet.
cHostning har som udgangspunkt fire produkter under hosting til forskellige behov – herunder Standard Webhotel, Professionelt Webhotel, Virtuel Server og DdoS Beskyttelse.
Du kan også vælge at benytte et SSL certifikat. Dette er særligt relevant for virksomheder, der behandler fortrolig data. SSL certifikatet krypterer forbindelsen til og fra serveren, så informationerne er beskyttede. cHostning tilbyder Domæne Validering, Organisations Validering og Extended Validering alt efter hvor kritisk et sikkerhedsbehov din virksomhed har.
Du kan også købe domæner hos cHostning. Prisen afhænger af type domæne og er som altid et årligt abonnement. De tilbyder gratis DNS hosting ved køb af domæne eller flytning af eksisterende domænenavn til dem.

Komplimenter, Klager og Tips til cHosting
I det danske erhvervsliv, holder vi sammen. Vi arbejder med hinanden for at fremme vores industri og vores land. Vi deler ud af vores erfaringer til fordel for andre. Hvis du har erfaringer med cHosting, håber vi, du vil gøre det samme. Du kan hjælpe andre private og selvstændige ved at efterlade en kort anmeldelse af din oplevelse med cHosting. Er forbindelsen så stærk og pålidelig som forventet? Har du været i kontakt med en tekniker? Var de kompetente, venlige og hjælpsomme? Er priserne konkurrencedygtige i forhold til andre løsninger, du har prøvet? Vi vil vide det!