Crazy Domain

Alle anmeldelser

Crazy Domain

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Crazy Domain

Det nu legendariske Crazy Domains-firma blev grundlagt i 2000. Fra en beskeden begyndelse er Crazy Domains vokset til at blive en førende registrator af domænenavne i Australien, Europa, Indien og Mellemøsten.
De er kendt for vores enkle forretningsplatform, der giver dig mulighed for at administrere og øjeblikkeligt bruge cloud-webhosting, e-mail-hosting, online marketingtjenester og mere.

Skøre gode priser og skøre tilbud: Crazy Domains er hjemsted for millioner af kunder og domæner. De hjælper startups, SMV'er og større etablerede virksomheder med at gå fra godt til legendarisk.

Crazy Domains drives af Dreamscape Networks International Pte Ltd, som beskæftiger hundredvis af dedikerede it-professionelle verden over inden for teknisk support, kunderelationer, udvikling, system- og netværksingeniører og mere. Deres kontorer, support og datacentre er forbundet i hele verden, inklusive Australien, Europa, Asien, Indien, New Zealand, Mellemøsten og Storbritannien og USA.

Drevet af teknologi
Crazy Domains bruger højtydende systemer og banebrydende teknologi for at give dig den bedst mulige service.

Med datacentre i alle fire verdenshjørner og servere placeret i Tier 1-datacentre med det højeste sikkerhedsniveau, sikrer Crazy Domains den højeste stabilitet, maksimal oppetid og overlegne netværkshastigheder.

Crazy Domain er her for at gøre det så nemt som muligt for dig at komme i gang på internettet med domæner, webhosting og e-mailhosting. De tilbyder kundesupport via live chat samt e-mail, telefon og sociale medier - og vores erfarne konsulenter og teknikere løser supportbilletter inden for 24 timer i gennemsnit.

Som deres navn antyder, er Crazy Domains kendt for skøre priser parret med førende online forretningsløsninger til startups og etablerede virksomheder. Fra domæneregistrering til webhosting, online marketingværktøjer, hjemmesidesikkerhed og beskyttelse og meget mere. De har alt, hvad din virksomhed behøver for at få succes online og den konkurrencefordel, du har brug for - alt sammen til de bedste priser.

Crazy Domains udvider og udvider løbende sit centrale cloud-netværk rundt om i verden for at give dig den ydeevne, hastighed og pålidelighed, du fortjener. Deres datacentre er bygget fra bunden med den nyeste Dell-teknologi, der er forbundet med de bedste Cisco-routere, N+1 UPS redundant strøm og meget mere. Hos Crazy Domains skærer vi ikke af for at spare penge.

Når du hoster med Crazy Domains, ligger dit websted på avancerede servere og i et datacenter, der er forbundet til internettet via højhastighedstjenester (SLA), der arbejder med globale backbone-udbydere.
Vi arbejder også med lokale internetudvekslinger for endnu større ydeevne. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en netværksgaranti på 99,99 % oppetid og uafbrudt 24/7 service.

Crazy Domain bruger bladeserverteknologi med høj tæthed for at sikre, at vi giver dig mere ydeevne for pengene.

Load Balancing Network
Belastningsbalancering fordeler webtrafik mellem flere servere, der udfører den samme funktion på samme sted, ved hjælp af de nyeste cloud-teknologier. Uanset om det er firewalls, webservere, mailservere, databaser eller caches.

Deres LVS load balancere kan konfigureres med en række trafikbalanceringsalgoritmer, herunder mindste belastning og round robin.

Crazy Domains' meget erfarne netværksingeniører er specifikt certificeret inden for deres felt.
Vores ingeniører administrerer et stort netværk af globale datacentre og er på stedet 24/7 for at sikre maksimal oppetid og give dig ro i sindet om, at dine data er i de bedst mulige hænder.

Hvorfor Crazy Domains?
Hvad adskiller en webhost fra en anden? Hurtighed, pålidelighed og service. Crazy Domains' gigabit-netværk (eller bedre) giver mulighed for de hurtigst mulige dataoverførselshastigheder inden for vores netværk. Højkapacitets uplinks til tier 1 og tier 2 båndbreddeudbydere giver den bedst mulige ydeevne indenlandsk og internationalt. Deres netværk er bygget med pålidelighed og redundans i tankerne på alle mulige tidspunkter. Kernenetværket blev bygget fra bunden med de bedste Cisco-routere og brancheførende DELL-virksomhedsservere til levering af indhold og service. Pålidelighed og ydeevne opnås gennem et industristandard belastningsbalanceringsnetværk med cloud data relay. Stol på stærk, dedikeret teknisk support og kundeservice fra vores erfarne konsulenter og ingeniører. Vi gør domæner, webhosting og e-mailhosting nemt.

Crazy Domain vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.