Drimsim

Alle anmeldelser

Drimsim

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo OiSTER

OiSTER

0 anmeldelser

Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præc...

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Lebara

Lebara

0 anmeldelser

Lebara blev grundlagt i 2001 af Ratheesan Yoganathan, Rasiah Ranjith Leon og Baskaran Kandiah. Navnet Lebara er sammensat af de to første bo...

Logo nemSIM

nemSIM

0 anmeldelser

nemSIM blev grundlagt i 2018 med et klart mål om at tilbyde de mest overkommelige M2M (Machine-2-Machine) datakort til IoT/enheder. De har ge...

Drimsim

Mobilinternet kan være et kæmpe problem hvis man skal ud og rejse. Det ville også være nemmere hvis man bare kunne vælge udbyder, som man også ved der er tilgængelig i andre lande. Dette er hvad Drimsim gør nemt og overskueligt.

Om Drimsim
Med et fokus på at kunne holde forbindelsen over kloden, dette gør Drimsim til et muligt valg, hvis man har brug for et godt mobilabonnement. De leverer en brugerorienteret oplevelse, med transparante omkostninger, en app til nem administrering og meget mere. De har også en masse information tilgængelig, så man kan være helt sikker på hvad man får.

Produkter og tjenester
Drimsim tilbyder SIM-kort som der gør det nemt for dig, at finde et mobilabonnement i mere end 150 lande. Priserne er transparante så du ved lige præcis hvor meget du kommer til at betale. Med fokus på moderne teknologi, tilbyder Drimsim også eSIM lige så vel som nogle andre tjenester. Derudover er det også muligt at få adgang til deres VPN, som gør det nemt at komme uden om internetrestriktioner i forskellige lande.

Kundeservice og klager
Hvis du har spørgsmål eller kritik til Drimsim, så kan de kontaktes på flere måder. På deres hjemmeside har de en live chat som du kan bruge. Hvis du hellere vil sende en mail, så kan dette gøres til help@drimsim.com. Det er dog også muligt at kontakte dem på deres Facebook side. Hvis der er sandsynlighed for at andre har haft det samme problem, så kan du kigge deres FAQ igennem, som der indeholder spørgsmål folk har stillet, hvorefter Drimsim så har svaret på det i detaljer. Dette er en nem og overskuelig måde at finde information på. Hvis du leder efter andet information eller bare er nysgerrig, så kan du også læse deres blog.

Anmeldelse
Hvordan er din oplevelse med Drimsim? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser. Hvad du vælger at beskrive er op til dig, så længe det er i forhold til Drimsim lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive din mening, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad din erfaring med produkterne? Hvordan er det at bruge Drimsims hjemmeside? Har deres responstid på kundeservicen været god? Hvordan var dækningen eller prisen på abonnementet?