Duel Host

Alle anmeldelser

Duel Host

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Logo Dynadot

Dynadot

0 anmeldelser

Start din opstart med . IO-domænet. IO er en af ​​de mest trendy domæneudvidelser i tech-industrien. Da "IO" kan stå ...

Duel Host

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med dansksproget support, der kan hjælpe dig med alle problemer vedrørende din hostingløsning, uanset din erfaring med IT og hosting.

Webhosting og forhandlerhosting
Webhosting- og forhandlerhostingpakker har normalt en løbetid på 1 måned, medmindre andet er skriftligt aftalt. Nye kunder vil blive faktureret en måned i fremtiden. Kunden er ansvarlig for at opsige tidligere hostingkontrakter med andre udbydere. Hver måned fornyes webhosting- og forhandlerhostingpakker automatisk for en ny periode af samme længde, medmindre andet er aftalt.

Trafik
Medmindre andet er angivet i beskrivelsen af ​​hver tjeneste, tilbydes alle tjenester i første omgang med ubegrænset trafik. DuelHost har dog ret til at begrænse Kundens service og/eller trafik til og fra Kundens applikationer til enhver tid uden varsel.

Med 1 måneds varsel kan DuelHost indføre betaling for trafik til og fra Kundens Applikationer, herunder for visse typer trafik.

Tjenester
Tjenester sælges med den mængde lagerplads, der er angivet i beskrivelsen af ​​hver tjeneste. Det er Kundens ansvar at købe yderligere plads i tide, inden pladsen er opbrugt ved at opgradere til en større servicepakke med mere plads.

Licenser
DuelHost leverer kun licenser til kunden, der er en integreret del af kundens tjenester. Licenser betales baseret på oplysninger fra Kunden vedrørende Kundens forventede brug. Duel Host betaler licensgiveren for omkostningerne ved at bruge licenserne i en bestemt periode ad gangen. Derfor kan der være tilbagevirkende justeringer af Kundens betaling til Duel Host, hvis Kunden ændrer sin adfærd med hensyn til sin brug af den gældende Tjeneste.

Duel Host har ret til med tilbagevirkende kraft at opkræve et tillæg for Kunden for overskridelse af licensforbruget. Dette gælder i overensstemmelse hermed kundens eventuelle opsigelse af brugen af ​​en tjeneste, som har ført til en sådan overskridelse.

Duel Host er endvidere berettiget til uden forudgående varsel at forhøje Kundens aktuelle priser med et beløb svarende til den ekstra licensudgift, som Kundens ændrede brug af Tjenesten udløser hos DuelHost.

Kunden er alene ansvarlig for at sikre, at den har de nødvendige licenser til sine egne applikationer og databaser og alle relevante tilladelser til deres indhold. Dette omfatter ansvaret for de licenser, der giver kunden ret til at få applikationerne og databaserne drevet af en ekstern udbyder.

Log på
Kunden får adgang til sine købte ydelser hos Duel Host via et unikt login, som sendes i en velkomstmail til den af ​​kunden oplyste e-mailadresse. Kunden har mulighed for at opdatere sine loginoplysninger, hvilket Duel Host opfordrer kunden til at gøre umiddelbart efter modtagelsen af ​​den tilsendte velkomstmail.

Ansvaret for enhver brug af de afgivne loginoplysninger påhviler udelukkende kunden, herunder alle former for ændringer af kundens tjenester, der udløser yderligere betaling fra kunden til DuelHost.

Registreringsafgift
Ved tilmelding af nye domæner hos DK-Hostmaster betaler kunden/registranten omkostninger i form af et årligt gebyr, der opkræves ved køb af .dk-domænet. I forbindelse med registreringen er kunden forpligtet til at give Duel Host en gyldig e-mailadresse, som kan benyttes ved fremsendelse af faktura. Ved registrering af internationale topdomæner (.net, .com, .org, .info osv.), betaler kunden DuelHosts nettoudgift i forbindelse med registreringen.

Support og tjenester
Duel Host standardtjenester inkluderer support via e-mail, live chat og supportsystem leveret efter Duel Host åbningstid. DuelHost giver ingen garantier vedrørende responstid på supportanmodninger.

Kundens forpligtelser
Kunden forpligter sig til at overholde dansk lovgivning.

Følgende brugsscenarier af Duel Host tjenester er ikke tilladt og betragtes som alvorlige overtrædelser af handelsbetingelserne, som jf. pkt. afsnittet om ‘Ansvar og ansvarsbegrænsning’, kan medføre pålæggelse af et gebyr og lukning af kundens adgang til vores tjenester. Gentagne overtrædelser vil potentielt føre til en øjeblikkelig lukning af kundens tjenester og opsigelse af alle indgåede aftaler mellem kunden og DuelHost. Dette vil dog aldrig ske uden at DuelHost kontakter kunden og oplyser på baggrund herfor, hvis dette er muligt.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Duel Host?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.