Dynadot

Alle anmeldelser

Dynadot

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Dynadot

Start din opstart med . IO-domænet. IOer en af ​​de mest trendy domæneudvidelser i tech-industrien. Da "IO" kan stå for input/output, . IO blev adopteret af industrien og vandt hurtigt popularitet. Få dit websted til at skille sig ud med en kort, unik domæneudvidelse, der giver dig mere tilgængelighed for domænenavne. Med domænet. IO kan du registrere det domænenavn, du virkelig ønsker, med en domæneudvidelse, du vil elske. Registrer din .IO i dag!

Beskyt dine domænenavne ved at registrere TrueName-domæner. TrueName-domæner giver den beskyttelse, du har brug for, for at beskytte dine domæner mod domænesvindel og ondsindet phishing-taktik. Denne proaktive sikkerhed påføres automatisk dit domæne ved registrering og uden ekstra omkostninger. Efterhånden som disse angreb bliver mere almindelige, er det vigtigt at beskytte dine værdifulde domæner for at forhindre domæner med lignende udseende i at skade dit brand eller din virksomhed. Bliv beskyttet ved at registrere dine TrueName-domæner i dag!

Internationale IO-domæner
Leder du efter et internationaliseret domænenavn (IDN)? Du kan tilmelde dig. IO på mange andre sprog end engelsk. Gå til vores IDN-søgeside for at se den fulde liste over understøttede sprog og finde den rigtige internationale. IO domæne til dig!

Det britiske territorium i Det Indiske Ocean er et oversøisk territorium i Det Forenede Kongerige. Det ligger i Det Indiske Ocean og omfatter 7 atoller og over 1.000 øer. De eneste indbyggere på territoriet i dag er det amerikanske og britiske militær. Selvom domænet .IO er landekoden for det britiske territorium i det Indiske Ocean, det betragtes som en gccTLD, hvilket betyder, at den betragtes som generisk af Google og andre søgemaskiner.

Ukompliceret søgning + købsproces
Dynadot holder sit løfte om at forenkle domæneregistreringsprocessen. Grænsefladen er ren, nem at navigere og nem at bruge. Der er ingen klokker og fløjter, hvilket er helt fint for en domæneregistrator – dem har de ikke brug for. Det, de havde brug for, var funktionalitet og brugervenlighed, og Dynadots grænseflade giver os begge dele.

Dynadot tilbyder komplementære produkter (f.eks. websteder og hosting - mere om det på et øjeblik), men designet indeholder ingen mersalg, krydssalg eller visuel rod. Der er ingen distraktioner fra hovedopgaven med at finde og registrere et domæne, og betalingsprocessen er hurtig og nem at gennemføre.

Der er ikke noget mere frustrerende end at gå til en domæneregistrator og søge efter prisoplysninger. Dynadot er 100 % gennemsigtig, når det kommer til priser. Lige fra hjemmesiden kan du se, til hvilken pris .com-domæner og andre populære top-level domæner (TLD'er) sælges.

Forskellige TLD'er
Nu hvor ICANN tillader flere TLD'er uden for den generiske .com/.net/.org, skal webstedsejere sikre sig, at deres domæneregistrator tilbyder alle de variationer, de har brug for (især hvis du køber i bulk). Dynadot tilbyder en række TLD-muligheder ud over generiske domæner, fra landespecifikke domæner til international brug til kategorispecifikke domæner som teknologi, fast ejendom osv. De har mere end 495 TLD'er i 2021.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Dynadot
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.