Eukhost

Alle anmeldelser

Eukhost

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Eukhost

Eukhost er en uafhængig, privatejet virksomhed, der har leveret managedhosting-løsninger siden 2002. Mere end 35.000 kunder, store og små i 120 lande, stoler på, at de hoster deres 600.000+ hjemmesider. Med tre state-of-the-art datacentre, 18 års erfaring kan du stole på, at de leverer en af ​​de bedste webhostingtjenester til dine forretningsbehov.

Eukhost er forpligtet til at give deres kunder de mest professionelle og pålidelige webhostingløsninger på servere i Storbritannien til overkommelige og omkostningseffektive priser.

Som en af ​​de første udbydere af fuldautomatiske webhostingløsninger er deres mål at give deres kunder brancheførende løsninger gennem den løbende udvikling af deres proprietære teknologier.

De tilbyder alt fra skræddersyede IT-løsninger i virksomhedsklasse til hurtig, pålidelig og overkommelig hjemmesidehosting til enkeltpersoner og små virksomheder. De garanterer, at du ikke bliver skuffet over deres administrerede hosting.

Hvad er webhosting?
Formålet med en hjemmeside er at gøre den information, du offentliggør, tilgængelig online. For at besøge din hjemmeside skal en brugers browser først finde den på internettet og derefter downloade filerne til brugerens enhed. For at dette kan ske, skal hjemmesiden være hostet på en speciel type computer kaldet en webserver.

Webhosting er en service, hvor du lejer plads på en af ​​deres webservere. Her shopper du filerne på din hjemmeside for at gøre dem tilgængelige online.

Eukhost tilbyder hele rækken af ​​webhostingløsninger for at imødekomme behovene hos alle fra private webstedsejere til store virksomheder, der kører flere onlineapplikationer.
 
Deres administrerede webhostingtjenester inkluderer delt cPanel-webhosting, delt Windows-webhosting, VPS-hosting, dedikerede servere og cloud-servere. De tilbyder også specialiserede løsninger til specifikke behov, såsom WordPress, forhandlere og webhosting til virksomheder, samt tilpassede løsninger til virksomheder. De tilbyder også e-mail-hosting, datalagring og fjernbackupløsninger.

Hvorfor vælge eukhost til dine behov for webstedshosting?
Med over 18 års erfaring og innovation i webhostingbranchen er eukhosts ekspertise og avancerede datacenterteknologi kendt for at levere nogle af de bedste webhostingtjenester der findes.

Hånd i hånd med dette går den høje kvalitet af de kundefokuserede løsninger, de tilbyder. Deres webhostinginfrastruktur er både sikker og pålidelig og tilbyder 99,95 % oppetid (garanteret!). Det understøttes af uovertruffen teknisk support, som du kan få adgang til 24/7, 356 dage om året for at løse eventuelle problemer hurtigt. Derudover tilbyder de en række nyttige værktøjer til at gøre din webhostingoplevelse endnu bedre. Disse omfatter brancheførende kontrolpaneler som cPanel og Plesk, fjernsikkerhedskopiering, spamfiltre, WordPress-værktøjssæt, avancerede sikkerhedsværktøjer og meget mere.

Som en privatejet, uafhængig webhost er de i stand til at tilpasse vores tjenester til at imødekomme vores kunders behov og levere de mest professionelle, pålidelige og omkostningseffektive webhostingløsninger. Det er grunden til, at mere end 35.000 kunder fra hele verden stoler på eukhost med deres webhosting.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Eukhost?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.