Fite

Alle anmeldelser

Fite

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo NBA

NBA

0 anmeldelser

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turne...

Logo DAZN

DAZN

0 anmeldelser

DAZN er en global over-the-top (OTT) sportsabonnement videostreamingtjeneste. Tjenesten tilbyder live og on-demand streaming af begivenheder f...

Logo Flipp

Flipp

0 anmeldelser

Flipp er udgivet af Story House Egmont A/S, som udgiver mere end 700 magasiner og tidsskrifter i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont ...

Logo Vimeo

Vimeo

0 anmeldelser

Vimeo er en amerikansk udbyder af videohosting, deling og serviceplatforme med hovedkontor i New York City. Vimeo fokuserer på at levere...

Fite

Fite er en digitaleplatform for globalsport og underholdning. De eksisterer for at hjælpe fans med at opdage og se premium live-begivenheder og hjælpe rettighedshaverne med at distribuere og tjene penge på dem.

Pay-per-view-begivenheder
Fite streamer en bred vifte af live pay-per-view-begivenheder, abonnementspakker og tusindvis af timers live, VOD og gratis programmer til millioner af fans rundt om i verden. Det premium-indhold, du ønsker, leveret, som du ønsker, til alle online-, mobil-, smart-tv og større OTT-streamingenheder.

Fite er den førende globale digitale distributør for branchens teltshows, herunder Triller Fight Clubs: Tyson-Jones Jr, Jake Paul-Ben Askren, De la Hoya-Belfort, samt AEW, Impact, WWE, ROH, KSI-Logan Paul 2, Canelo vs GGG 1 & 2, PBC/Fox, Top Rank/ESPN, BKFC, NWA, GCW, ONE, Invicta MMA, TrillerVerz og Verzuz Events, South American World Cup Qualifiers, MOTO FITE Klub, Big3 Basketball og ikonisk musik begivenheder som KISS 2020 Farvel.

For rettighedsindehavere udnytter de datadrevet marketingekspertise til at engagere dit brand med deres målrettede globale publikum ved at bruge vores uovertrufne tekniske levering til alle streamingforretninger.

Adgang til Tjenesterne og tekniske krav
For at få adgang til tjenesterne skal du have adgang til internettet, enten direkte eller gennem enheder, der tilgår webbaseret indhold, og du skal betale eventuelle servicegebyrer forbundet med en sådan adgang. Ikke alle de funktioner, der er tilgængelige via Tjenesterne, herunder visse livestreaming-lyd, video eller adgang til højkvalitetsvideo, vil være tilgængelige for dig, medmindre din computer eller mobilenhed opfylder de tekniske minimumskrav, der stilles, når du først tilmelder dig Tjenester. Efterhånden som Fite foretager ændringer i tjenesterne, kan de tekniske minimumskrav for adgang til Tjenesterne ændre sig. Du er ansvarlig for at afgøre, om din enhed opfylder de tekniske minimumskrav, før du registrerer dig for at få adgang til Tjenesterne. Hvis Fite ændrer de tekniske minimumskrav efter din første registrering for at få adgang til Tjenesterne, og din enhed ikke længere opfylder de tekniske minimumskrav, vil dit eneste retsmiddel være at anmode om opsigelse af din adgang til tjenesterne i henhold til de heri anførte bestemmelser.

Registrering for at tilgå tjenesterne
For at få adgang til tjenesterne skal du oprette en konto på webstedet eller appen. Når du opretter din konto, skal du give nøjagtige og fuldstændige oplysninger. Enhver information, som du giver i forbindelse med din registrering af en konto på webstederne eller apps, vil blive opbevaret af Fite i overensstemmelse med vilkårene i vores privatlivspolitik. Fite beder dig venligst, inden du bruger webstedet, gennemgå deres privatlivspolitik med hensyn til indsamling, brug og beskyttelse af dine oplysninger.

Du er ikke autoriseret til at bruge tredjepartskonti uden deres tilladelse. Du er alene ansvarlig for den aktivitet, der finder sted på din konto, og du skal holde din kontoadgangskode sikker og fortrolig. Flipps vil ikke være ansvarlig eller ansvarlig for dine tab forårsaget af uautoriseret brug af din konto. Du skal straks underrette Flipps om enhver uautoriseret brug af din konto.

Tak fordi du læste om Fite
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ____ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.