Flipp

Alle anmeldelser

Flipp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo NBA

NBA

0 anmeldelser

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turne...

Logo DAZN

DAZN

0 anmeldelser

DAZN er en global over-the-top (OTT) sportsabonnement videostreamingtjeneste. Tjenesten tilbyder live og on-demand streaming af begivenheder f...

Logo Vimeo

Vimeo

0 anmeldelser

Vimeo er en amerikansk udbyder af videohosting, deling og serviceplatforme med hovedkontor i New York City. Vimeo fokuserer på at levere...

Logo Fite

Fite

0 anmeldelser

Fite er en digitale platform for global sport og underholdning. De eksisterer for at hjælpe fans med at opdage og se premium live-b...

Flipp

Flipp er udgivet af Story House Egmont A/S, som udgiver mere end 700 magasiner og tidsskrifter i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont bag ALT for damerne, Euroman, Hjemmet, Eurowoman, Here & Now, Our Children, Gastro, Fit Living, Anders And, Olivia og Barbie.

Story House Egmont er det næststørste bladudgiver i Danmark og Sverige og det største bladudgiver i Norge, hvor Egmont Publishing står bag Hjemmet, Norsk Ukeblad, Elle, Vi Mænd, Villmarksliv, Bonytt, Foreldre & Barn og Anders And & Co.

Story House Egmont A/S står også bag e-handel og en række digitale tjenester, som omfatter alt.dk og andeby.dk foruden Flipp.

Story House Egmont A/S opnåede i 2014 en omsætning på 4.474 millioner kroner og et resultat før finansielle poster på 257 millioner kroner.

Story House Egmont A/S er en del af Egmont - Danmarks største mediekoncern med 6.300 medarbejdere og aktiviteter i 30 lande. Det gælder blandt andet Nordisk Film, TV 2 i Norge og Lindhardt og Ringhof. Egmont er en virksomhedsfond med en omsætning på 11,6 mia. kr. og uddeler godt 80 mio. kr. om året til et bedre liv for børn og unge.

Hvad er Flipp Solo?
Flipp Solo er for dig, der har et printabonnement på Story House Egmont A/S. Som abonnent har du altid fri adgang til den digitale udgave af dit trykte magasin. Du kan oprette dig som bruger af Flipp ved at vælge Solo i topmenuen. Når du har registreret dig, har du gratis adgang til Flipp Premium (alt indhold i Flipp) i de første 14 dage. Hvis du fremover gerne vil have adgang til Flipp Premium, kan du få det for kun 39 kr. om måneden (normalpris 99 kr. pr. måned), forudsat at du har et printabonnement på en eller flere titler.

På hvilke enheder kan jeg bruge Flipp?
Flipp kan bruges på iPhones og iPads samt Android smartphones og tablets. Apple-enheder skal mindst have iOS 11. iPhone 5s og iPad generation 5 er minimumskrav til enhed. For Android-enheder skal operativsystemet være version 5 eller nyere.

Krav for at blive medlem af Flipp
For at bruge Flipp skal du have en god fungerende internetadgang, en e-mailadresse og adgang til en tablet eller smartphone med et iOS- eller Android-operativsystem. Du skal desuden have adgang til dankort eller kreditkort for at betale for dit abonnement.

Du er selv ansvarlig for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit dankort eller kreditkort er spærret eller udløber. Det kan du gøre på din profilside på Flipp. Hvis du ikke opdaterer dine kortoplysninger, vil dit abonnement blive annulleret.

Du skal selv betale for din internetadgang og bør derfor sætte dig ind i de datatrafikpriser, der gælder for dig.

Sådan fungerer dit abonnement
Medmindre andet er angivet i forbindelse med oprettelsen af ​​dit abonnement, er Flipps abonnement løbende og fornys automatisk hver måned. I forbindelse med oprettelse af dit abonnement accepterer du således, at Flipp automatisk må trække penge på dit dankort eller kreditkort, hver gang du fornyer dit abonnement. Dette gælder også for den gratis prøveperiode, hvor dit abonnement automatisk bliver fornyet med et betalt abonnement efter den gratis prøveperiode.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement indtil udløbet af den periode, du har betalt for. Du kan også opsige dit abonnement inden udgangen af ​​en gratis prøveperiode. Sker opsigelsen i prøveperioden, ophører adgangen samme dag kl. 23,59.

Hvordan var din oplvelse med Flipp's magasinservice?
Skriv venligt en anmeldelse, hvor du uddyber din mening omkring Flipp. Hvordan var deres platform og udbuddet af magasiner? Vi glæder os til at høre om din erfaring.