GoDaddy

Alle anmeldelser

GoDaddy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo Dynadot

Dynadot

0 anmeldelser

Start din opstart med . IO-domænet. IO er en af ​​de mest trendy domæneudvidelser i tech-industrien. Da "IO" kan stå ...

GoDaddy

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkvarter i Delaware. Fra juni 2020 har GoDaddy mere end 20 millioner kunder og over 7.000 medarbejdere verden over. Virksomheden er kendt for sin reklame på tv og i aviser. 

Historien bag GoDaddy
GoDaddy blev grundlagt i 1997 i Phoenix, Arizona, af iværksætteren Bob Parsons. Parsons havde tidligere solgt sit finansielle softwarefirma Parsons Technology til Intuit i 1994 for 65 millioner dollars. I 1997 kom han ud af pension for at stifte Jomax Technologies (opkaldt efter en gade i Phoenix Arizona), som blev til GoDaddy Group Inc. GoDaddy modtog en strategisk investering fra kapitalfondene KKR, Silver Lake og Technology Crossover Ventures i 2011 .

Virksomheden havde hovedkvarter i Scottsdale, AZ, indtil april 2021, hvor den flyttede til Tempe, AZ. I 2001, kort efter Network Solutions ikke længere var det eneste sted at registrere et domæne, var GoDaddy omtrent på samme størrelse som konkurrenterne Dotster og eNom. I april 2005 blev GoDaddy den største ICANN-akkrediterede registrator på internettet. Fra 2018 er GoDaddy verdens største webhost efter markedsandel med over 62 millioner registrerede domæner.

I marts 2018 annoncerede Amazon Web Services (AWS), at GoDaddy ville migrere størstedelen af ​​sin infrastruktur til AWS som en del af en flerårig overgang.

Firmanavn
I 1999 besluttede en gruppe af Jomax Technologies-ansatte, der brainstormer, at ændre firmanavnet. En medarbejder sagde: "Hvad med Big Daddy?" Domænenavnet var dog allerede købt, så Parsons svarede: "Hvad med Go Daddy?" Navnet var tilgængeligt, så han købte det. Parsons sagde, at virksomheden holdt fast i navnet, fordi det fik folk til at smile og huske det. I februar 2006 ændrede virksomheden sit varemærke fra "Jomax Technologies" til "GoDaddy."

GoDaddys originale logo indeholdt en mand i tegneseriestil med rodet hår og solbriller. I januar 2020 afslørede GoDaddy et nyt logo med en enkel sans-serif-skrifttype og et hjerteformet design, der indeholder ordene "GO".

Tjenester
GoDaddy har en række værktøjer til at tilbyde forskellige tjenester til sine kunder. GoDaddy Auctions, GoDaddys proprietære domænemarkedsplads, giver brugerne mulighed for at liste deres domænenavne til salg eller byde på andre domænenavnsauktioner. GoDaddy lister også udløbende domænenavnsauktioner fra andre registratorer, så tusindvis af værdifulde udløbende domænenavne bliver auktioneret og solgt på GoDaddy Auctions hver dag. Disse udløbende domænenavne går direkte ind på den nye ejers GoDaddy-konto, før de udløber. En anden tjeneste er GoValue, en type domænevurderingsværktøj, der viser gennemsnitsværdien af ​​ethvert domænenavn. Det beregner værdien ved hjælp af en algoritme, der evaluerer udvidelsen, søgeordet, sammenlignelige domæner, der sælges, og sandsynligvis nogle andre data. GoDaddy har navngivet sin blog GoDaddy Garage.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om GoDaddy
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.