HostGator

Alle anmeldelser

HostGator

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

HostGator

HostGator kender til webhosting, og det har de gjort siden internettets tidlige dage. Siden da har de ekspanderet internationalt, fordi de vil hjælpe folk over hele verden med at bygge deres hjemmeside, som de ønsker det.

Deres mål er at gøre en vellykket webtilstedeværelse mulig for alle gennem skalerbare løsninger og ekspertsupport. Og de gør det hele med en sund portion humor, vel at mærke.

Webprofessionelle men ikke på den irriterende måde
Deres kunder elsker at lære fra dem, fordi de taler til dem som mennesker, ikke robotter. Forestil dig det. Men deres menneskelige færdigheder formindsker ikke deres tekniske færdigheder. De er eksperter i marketing, e-mail, SEO og en lang række andre nyttige ting. Fordi de startede småt og voksede store, ved de, hvordan de kan hjælpe andre med at gøre det samme. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er du alle velkommen her. Det er derfor, vi er det sted, hvor professionelle kommer for at blive, og hvor newbies vokser mest.

Intet at tabe
Partnerskab med HostGator er en win-win: De får flere forretninger, du får flere penge. Og for at gøre dit liv så nemt som muligt, har vi brugt de sidste par årtier på at opbygge et ry, der taler for sig selv.

Hvad mere er, betyder partnerskab med dem, at du nyder godt af en generøs kompensationsstruktur.

Partnerskab
Deres affiliate specialister har din ryg, uanset om det regner, sner eller sner. Adskillige muligheder for bonusser vil holde dig i vækst. Har du 20 henvisninger? Fantastisk. Få 1 tilmelding? Stadig fantastisk. Du vil modtage $$ begge veje.

Du kan vælge hvilket produkt du sælger. De har et stort udvalg, som du kan vælge imellem.
100+ designs

Det er deres annonce, men du får stadig indflydelse på, hvilket design der i sidste ende vises.

Deres årtiers erfaring og 2 millioner kunder taler for sig selv.

Hvad er påvirkningsradius?
Impact er teknologien og betalingsbehandlingsplatformen, de valgte til at drive backend af deres affiliate program. Det giver dig alle de seje affilierede superkræfter, som at vise rapporter og indtjening, levere links og bannere og vise vigtige meddelelser i selve programmet.

Kan jeg nogensinde få en rabatkupon til mine kunder?
Absolut! Når du er logget ind på Impact, vil du se "Resource Links" på din dashboard-side. Søg efter "Anmod om tilpasset kampagnekode", og du vil få trin-for-trin instruktioner, inklusive skærmbilleder.

Hvordan sporer du egentlig salget?
De sporer henvisninger gennem både affiliate links og brugerdefinerede kuponkoder. Brug gerne begge dele! Begge vil resultere i et krediteret salg, hvis tilmeldingen opfylder alle vilkår og betingelser.

Hvad er vilkårene for udbetaling af provision for affilierede programmer?
Deres udbetalingsperiode for kvalificerende salg er 2 måneder + 10 dage efter den måned, hvor salget fandt sted. Dette tager højde for HostGators fantastiske 45-dages pengene-tilbage-garanti, som giver dig mulighed for nemt at teste vores hosting uden nogen risiko!

HostGator's støtte kender ingen grænser
Deres terapeut ville forsøge at overbevise os om, at sunde grænser er en god ting, men det virker kedeligt. Hvad med at de i stedet var til rådighed når som helst på dagen eller natten og ikke begrænsede hjælpen til deres hjemland? Store. Virker for dem.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring HostGator?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? De glæder os til at høre om din erfaring.