Hosting

Alle anmeldelser

Hosting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Hosting

Vælg Hosting til din webstedshosting og få adgang til deres kundesupportteam 24/7/365 dage om året. Deres team er 100% UK fokuseret og erfarne i at hjælpe webhosts med eventuelle problemer, de måtte have.

Med hver af deres hostingplaner vil du have et dedikeret team af supporteksperter klar til at hjælpe dig. Kontakt dem via telefon, billet eller live chat.

Deres team af eksperter yder support døgnet rundt for at sikre, at du får den hjælp, du har brug for, når du har brug for det (selv på ferier).

Ingen lange ventetider, ingen outsourcet support og ingen jargon - når du har brug for hjælp, er de der for dig.

Hosting blev grundlagt i 2012 og er vokset til at blive en af ​​de største hostingvirksomheder i Storbritannien.

Deres mål har altid været at tilbyde deres kunder det bedste produkt til deres behov. Ingen unødvendige pakker og omkostninger. Lige det produkt du har brug for og den bedste pris.

Åbnet i 2012 i Newark, deres anlæg er lige velegnet som et primært hostet computermiljø eller forretningskontinuitetslokation.

- Sikker og omkostningseffektiv beliggenhed i East Midlands.
- Stort og stærkt netværk
- Teknisk support på stedet
- To dieselgeneratorer og UPS

Prisgaranti
Hosting garanterer, at de ikke hæver prisen på din hostingkonto i hele din kontos løbetid. Prisen, du ser og betaler på hjemmesiden (med undtagelse af særlige tilbud, der er tydeligt angivet) er den pris, du betaler, når du fornyer din hostingkonto. Alle specialtilbud med en introduktionsperiode er tydeligt angivet uden småt.

Sikkerhed
Hosting tilbyder de højeste sikkerhedsstandarder for at sikre, at dine data er sikre og sikre.

Nøglekort og biometrisk fingeraftryksadgang, 24/7 sikkerhed.
CCTV sikkerhedssystem
Sikkerhedshegn og adgangskontrolleret port 24/7 support

Deres eksperter er til rådighed 24/7 for at sikre, at din virksomhed ikke bliver afbrudt.

- Ekspertsupport fra teknikere på stedet 24/7/365 24/7/365 sikker kunde
- Topmoderne netværksovervågning
- Fjernbetjening hands-on opsætning
- Personlig støtte ved behov
- Deres datacenter og servere er placeret i Storbritannien

Mange konkurrenter tilbyder hosting fra Frankrig, Holland eller endda længere væk! Vores netværk, datacenter og servere er alle placeret i Storbritannien. Deres Tier 4+ (det højeste niveau) datacenter i Midlands leverer lynhurtige hastigheder for besøgende fra hele Storbritannien, Europa og resten af ​​verden.

Skift til Hosting
At skifte fra din nuværende vært til Hosting lyder meget fristende, især da deres høje serviceniveau adskiller sig fra andre udbydere. Det kunne dog ikke være nemmere at skifte til dem. Det bedste af det hele er, at deres web-migreringstjeneste er gratis!

Hvis du ønsker at migrere din eksisterende hjemmeside fra din nuværende webhost, så længe det er en cPanel-opsætning, flytter de den helt gratis – så du er i gang med dem på ingen tid. Uanset om din nuværende service er en delt forhandler, VPS eller dedikeret, kan vi flytte gratis på kortest mulig tid.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Hosting
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.