HostPapa

Alle anmeldelser

HostPapa

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

HostPapa

HostPapas mål er at give hver kunde en fuldt udstyret hostingpakke understøttet af kundeservice i verdensklasse og drevet af vedvarende grøn energi. HostPapa er en etableret, privatejet virksomhed inden for højkvalitets hosting til lave omkostninger.

I årenes løb har HostPapa oparbejdet et solidt ry for sit engagement i sikkerhed, pålidelighed, teknisk ekspertise og den bedste kundesupport.

Selvom HostPapa har oplevet betydelig vækst, har én ting ikke ændret sig: De har altid troet på at behandle enhver HostPapa-kunde som en del af familien. De stræber efter at behandle deres familie godt og levere uafbrudt service, omfattende uddannelsesressourcer og alle de værktøjer, du har brug for for at udvikle en spændende, tilgængelig og højkvalitets hjemmeside.

Hvorfor HostPapa?
HostPapa er en prisvindende, etableret webhostingtjeneste, der har dine interesser i tankerne. HostPapa er også førende inden for miljøvenlig hosting. Når du køber en webhostingpakke fra HostPapa, får du ikke kun en af ​​de bedste hostingpakker på markedet, men du får også kundesupport døgnet rundt, omfattende læringsressourcer og enestående pålidelighed - alt sammen til en god pris.

HostPapa's forpligtelse til kundetilfredshed
Deres kundeservice er uden sidestykke. De sætter en stor ære i vores kunder og vil gøre alt, hvad vi kan for at betjene dem. Deres voksende kundebase af enkeltpersoner og små og mellemstore virksomheder er afhængige af pålideligheden af ​​deres tjenester og deres teams ekspertise. De tilbyder 24/7 kundeservice til alle kunder.

Pålidelig webhosting du kan regne med
På dagens marked er der adskillige webhostingudbydere at vælge imellem. HostPapa ønsker at give dig en sikker og pålidelig platform, som du kan regne med. Deres servere overvåges 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om ugen, og de leder konstant efter måder at forbedre vores daglige drift på. Har du nogle forslag? Send os en e-mail; vi elsker at høre fra deres kunder.

State of the Art datacentre
Deres servere er placeret i brancheførende datacentre. De har også backup-datafaciliteter i en række andre datacentre i Nordamerika. Med reservestrøm, en dedikeret dieselgenerator til strømredundans, redundante klimakontrolsystemer, dobbelte brandslukningssystemer, et Cisco-drevet netværk og flere båndbreddeudbydere kan du leve med ro i sindet, at dit websted vil være tilgængeligt.

Kontrolpanel og webstedsbygger
HostPapa bruger det bedste webbaserede kontrolpanel (cPanel) til webhosting. cPanel er en one-stop-shop til oprettelse af e-mail-konti, webstatistik, administration af dit webhostingmiljø og mere.

Hvis du er interesseret i et webbyggerværktøj og skabeloner, giver HostPapa Website Builder dig mulighed for at oprette en hjemmeside uden forudgående kendskab til HTML/webdesign. En 2-siders startpakke leveres gratis med nye delte webhostingkonti og kan til enhver tid opgraderes.

En prisvindende virksomhed
HostPapa har modtaget adskillige priser og er konsekvent rangeret som et af de 10 bedste webhostingfirmaer. De sætter en stor ære i den service, de yder til deres kunder, og i konsekvent at overgå selv deres egne forventninger.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring HostPapa?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.