Jet Net

Alle anmeldelser

Jet Net

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Logo Dynadot

Dynadot

0 anmeldelser

Start din opstart med . IO-domænet. IO er en af ​​de mest trendy domæneudvidelser i tech-industrien. Da "IO" kan stå ...

Jet Net

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurrencedygtig pris. De kan levere over en række forskellige netværk herunder: TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi, Onefiber og Thy-Mors. Fibia og Energi Fyn følger snart efter.

Sådan får du Jet Net
Bestilling af JETNET er meget nemt og hurtigt!

Start med at tjekke din adresse på deres hjemmeside for at se, om du kan modtage Jet Net. Hvis de kan levere, vil du se de produkter og priser, de kan tilbyde på din adresse. Indtast derefter dine grundlæggende oplysninger (navn, telefonnummer og e-mail), og hvornår du gerne vil have din forbindelse online. Dernæst skal du vælge, hvor du vil have din router leveret - til pakkebutikken eller til adressen (hvis du vælger fiberforbindelse, skal du vælge, om du vil leje en router gennem Jet Net eller bruge din egen/anden router. Bestiller du bredbånd via coax/kabeltilslutning TV medfølger en router, som skal bruges. Du modtager ca. 1 uge før din online aftale. Indstil endelig din betalingsmetode. Du kan betale med kort eller MobilePay. Når dette er gjort, har du gennemført din ordre, og du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på mail, hvor der også står, hvad der sker, indtil du har en Jet Net-forbindelse på adressen.

De kan i dag betjene omkring 2,2 millioner husstande i Danmark via TDC's fiber- og kabelnet TV samt EWII, Norlys, Nord Energis og OneFibers fibernet. Derudover bliver de snart koblet på Fibia, Thy Mors og Energi Fyns fibernet.

De arbejder løbende på at udvide deres netværk, så de får mulighed for at forsyne flere husstande i Danmark med Jet Net. Tjek derfor på startsiden, om du kan få Jet Net ved at indtaste din adresse i det gule indtastningsfelt.

Hastigheder
De har samlet de bedste produkter for at sikre, at du får den bedste hastighed til den bedste pris. De leverer derfor forskellige hastigheder - så du kan vælge den, der passer dig bedst.

Da produkterne og dermed hastigheden afhænger af kablingen til din adresse (og muligheden for eventuel kabling), skal du tjekke din specifikke adresse på startsiden i den gule boks. Indtast din adresse i det gule indtastningsfelt, hvorefter du får vist de tilsvarende produkter, som Jet Net kan levere til denne adresse.

Leveringstider
De fleste steder kan de have din nye bredbåndsforbindelse op at køre inden for 2-5 uger. Nogle steder kan det gå hurtigere. Du vil til sidst modtage en bekræftelse på den dato, din forbindelse vil blive oprettet med din ordrebekræftelse.

Hvis du har lejet en router gennem Jet Net, vil den blive leveret cirka en uge før din forbindelse sættes op. Routeren bliver leveret til nærmeste pakkeshop eller til din adresse, alt efter hvad du har valgt som leveringsmetode i din ordre.

Har du en fiberforbindelse og har brug for en mediekonverter, vil teknikeren medbringe denne, når de laver forbindelsen. Hvis en tekniker bliver tilkaldt til at erstatte din hjemmeforbindelse med en højhastighedsforbindelse, kommer teknikeren som regel samme dag, som din forbindelse er oprettet. Under og efter din bestilling af Jet Net Broadband vil du modtage detaljerede oplysninger om tidspunktet for installationen.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Jet Net
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.