Media Temple

Alle anmeldelser

Media Temple

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Media Temple

Media Temple er en udbyder af webstedshosting og cloud-hosting, som fokuserer på webdesignere, udviklere og kreative bureauer. Virksomheden blev grundlagt i 1998 af tidligere administrerende direktør Demian Sellfors og John Carey. Det har hovedkvarter i Los Angeles, Californien.

Media Temple's brugeres tillid er Media Temples største aktiv. Så de lytter til deres kunder og bruger det input, når de planlægger fremtiden. Det kommer ofte i form af undersøgelser og forskning. Men lige så ofte kommer det af at være aktive deltagere i design- og udviklingsfællesskaberne. Uanset om dets bureau-ping-pong-turneringer, netværkssessioner som Creative Mornings eller den årlige SXSW Interactive Bash, afholder de kreative bestræbelser uden for nettet såvel som på det.

AT BYGGE ET HOLD
Media Temple beskæftiger en masse virkelig smarte mennesker, men de har fundet ud af, at de bedste resultater ikke kommer fra genier, der er indespærret i mørke kontorer. Deres teams netværk på tværs af virksomheden – og deres moderselskab GoDaddy – for at søge nye perspektiver og innovative løsninger. Det er med til at forhindre dem i at blive hængende på gamle måder. Eksperimentering driver deres dag-til-dag og giver dem indsigt i ældre udfordringer såvel som hosting fremtid. Det er denne form for tilgang, der giver næring til vores egen succes.

FOKUS PÅ DIG
Fra supportagenter til ingeniører, hele Media Temple prioriterer din oplevelse. Hver gang du støder på en bump, er vores højeste forpligtelse aktivt at være her for dig.

Det er deres mål at sikre, at du aldrig går tomhændet. Ja, du kan støde på problemer, der falder uden for deres rolle som webhost, men vi bestræber sig på at hjælpe med at finde svar også i disse situationer.

Vil du have nogen til at håndtere møtrikker og bolte? Med deres avancerede supporttjenester får du et dedikeret team af vores mest erfarne eksperter til direkte at overvåge og optimere din server.

STØTTEERKLÆRING
Ekstraordinært god kundesupport er sandsynligvis grunden til, at du vælger at være vært hos (mt) Media Temple i første omgang. Og de kan ikke takke dig nok for at træffe det valg. Vi sætter en stor ære i den passion, professionalisme og personlighed, som vores team deler med dig, når du har brug for støtte.

Når vi tilføjer nye funktioner og tjenester til dig, og når du tilføjer nye tredjepartsapplikationer og -software, er det vigtigt, at de fortæller dig, hvad der er inkluderet i deres hostingproduktsupport, og hvad der ikke gør. Denne supporterklæring er ikke ment som, og udgør ikke, en bindende aftale af hverken dig eller (mt) Media Temple og er blot beregnet til at specificere nogle af de foreslåede retningslinjer for (mt) Media Temple-supportniveauer på produkter, vi sælger. Denne supporterklæring kan til enhver tid ændres efter (mt) Media Temples skøn uden varsel til dig. Nogle af de produkter og tjenester, der er anført nedenfor, er muligvis ikke tilgængelige på alle markeder. Som altid, hvis du har spørgsmål eller har brug for support, kan du ringe, chatte, skrive eller tweete, og vi vil være der for at hjælpe 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året (medmindre det selvfølgelig er et spring år, så bliver det 366 dage, men det vidste du allerede, fordi du er klog).

SÆRLIG BEMÆRKNING OM GODKENDTE PLUGINS
For at sikre overlegen ydeevne og sikkerhed i det administrerede WordPress-miljø gennemgår de omhyggeligt plugins. For at gøre dette kører de en natlig scanning af deres WordPress-hostingmiljø. Plugins, der ikke er tilladt, vil blive fjernet, og en e-mail sendes til ejeren af ​​den berørte konto.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Media Temple
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.