NBA

Alle anmeldelser

NBA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo One.com
One.com
1 anmeldelser

Siden internettet kom frem, er det gået stærkt, der bliver nu hver dag skabt millioner af hjemmesider, og det er ikke længere uno...

Logo RusVPN
RusVPN
1 anmeldelser

Vi bruger meget af vores tid på internettet, og der er det mindst lige så vigtigt, at vi sikrer, vi ikke kommer i uføre, som det...

Logo Greentel
Greentel
1 anmeldelser

For de fleste danskere, er det essentielt at have både et pålideligt mobilabonnement, samt pålidelig bredbåndforbindel...

Logo OK Mobil
OK Mobil
1 anmeldelser

Når man lige har fået en ny mobil, så kan det ofte være svært at finde det rigtige abonnement. Dette besvær kom...

NBA

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turneringer der er på toppen og har mange interesserede fans, kræver ofte væsentlig betaling for adgang til deres kampe - både når man vil se dem på tv eller andre digitale enheder, samt hvis man vil møde fysisk op som tilskuer. Det er for mange privatpersoner et stort udlæg, at skulle købe billetter og adgang til turneringer, og i den forbindelse vil mange gerne sikre sig, at det er pengene værd, inden de betaler. Ved at læse online anmeldelser af streamingtjenester fra tidligere og nuværende kunder, kan man få indblik i aspekter, der ikke er tilgængelige på leverandørernes egne hjemmesider. 

Om NBA
Navnet er en forkortelse af National Basketball Association, hvilket er en proffessionel basketball turnering i Nordamerika, hvor i alt tredive af de bedste mandlige hold i USA og Canada konkurrerer om førstepladsen hvert år. Turneringen blev dannet i New York i 1946, løber fra Oktober til April hvert år, hvor der i alt spilles 82 kampe mellem de forskellige hold.
NBA er blandt de mest velhavende associationer i verden, med stor profit fra deres netbutik og streaming services, der giver forbrugere adgang til merchandise og live streaming af kampe gennem NBA TV. Deres hjemmeside findes på flere forskellige sprog, herunder Engelsk, Spansk og Fransk

Produkter og Services hos NBA
På deres hjemmeside kan man oprette en brugerprofil, der giver adgang til en række forskellige services, såsom live streaming af kampe, et stort katalog af gamle kampe og finaler fra de sidste 20 år, podcasts og kommentator audio på forskellige sprog m.fl.
Man kan oprette en gratis profil til at starte med, for at afprøve deres service før man betaler. Men når prøveperioden er udløbet, så skal man vælge og betale for ét af deres abonnementer. Alt afhængigt af, hvor mange kampe man vil se om måneden, hvorvidt man har et enkelt hold man vil gerne følge, om man ønsker adgang til historiske videoklip og gamle finaleturneringer, så er der forskellige abonnementer at vælge mellem, til forskellige priser. Ønsker man blot at se en enkelt kamp, så er det desuden også muligt at købe adgang til blot en enkelt dag, således at man kan se netop den kamp man er interesseret i. Der er yderligere virksomhedsabonnementer, hvis man ønsker at streame kampe direkte til sine kunder, eksempeltvis når de besøger din sportsbar eller forretning. For både privatabonnementer og virksomhedsabonnementer er det muligt, at se kampe uden reklamepauser.

Komplimenter, Klager og Tips til NBA
Andre sportsfans og basketball entusiaster kan med fordel læse din anmeldelse her på siden, hvis du har betalt for services gennem NBA, og derved har erfaringer med deres tjenester, som du vil dele med andre. Hjælp andre sportsfans med at beslutte, om et sportspas hos NBA passer til netop deres behov, eller om andre tjenester eller abonnementer er en bedre løsning for dem. Eksempelvis kan folk være interesserede i at vide, om vidoekvaliteten er god, om der ofte forekommer fejl, om det er god værdi for pengene, og om det er de rigtige kampe der er tilgængelige, i forbindelse med de forskellige abonnementstyper.