OK Mobil

Alle anmeldelser

OK Mobil

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Line P.
Så glad for at have fundet jer. Min kone talte med en veninde for et par dage siden, og den anden kvindes forbindelse blev ved med at falde. Min kone foreslog, at hun prøvede OK Mobil. Talte me...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed oplevelse

  Så glad for at have fundet jer. Min kone talte med en veninde for et par dage siden, og den anden kvindes forbindelse blev ved med at falde. Min kone foreslog, at hun prøvede OK Mobil.

  Talte med Anita i dag et par gange. Hun var fantastisk. Meget hurtig, effektiv og super hjælpsom! De har god kundeservice!

  Efter måneders kamp med min tidligere udbyder, har OK Mobil været et frisk pust! Rigtige mennesker, der ikke løber dig rundt i cirkler ved enhver lejlighed, er en meget kærkommen forandring :) At det koster halvt så meget, er bare prikken over i'et. Ok har et supportteam, der rent faktisk yder support, selv i dag og alder.


Andre læste også

Logo OiSTER

OiSTER

0 anmeldelser

Stort set alle privatpersoner og virksomheder i dagens Danmark har brug for både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer. Præc...

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Drimsim

Drimsim

0 anmeldelser

Mobilinternet kan være et kæmpe problem hvis man skal ud og rejse. Det ville også være nemmere hvis man bare kunne væ...

Logo Lebara

Lebara

0 anmeldelser

Lebara blev grundlagt i 2001 af Ratheesan Yoganathan, Rasiah Ranjith Leon og Baskaran Kandiah. Navnet Lebara er sammensat af de to første bo...

OK Mobil

Når man lige har fået en ny mobil, så kan det ofte være svært at finde det rigtige abonnement. Dette besvær kommer så oftest med at mange af de muligheder man kigger efter, ikke tilbyder den taletid eller data man har brug for, til en ordentlig pris. Derudover, kan det også være svært at overskue hvad for et af mulighederne der ville være bedst, eftersom der er så mange.

Om OK Mobil
Siden OKs stiftelse i 1978, har OK bevæget sig ind på mange forskellige områder. Mest kendt er de nok for deres benzintanke, men de beskæftiger sig også med mobilabonnementer, elbiler, forsikringer, fyringsolie og en del andre områder. Dette gør også at de kan knytte flere af deres tjenester sammen. Så hvis du f.eks. har et OK Mobil abonnement, så går en lille procentdel af pengene du har tanket for til lokale sportsklubber eller andet.

Produkter og tjenester
OK tilbyder en en stor mængde tjenester, her er mobilabonnementer et af dem. Det første du bliver mødt med når du bruger deres hjemmeside, er deres populære mobilpakker. Her kan du se hvor meget data og taletid der er med i pakken, samt hvad det koster. Når du køber en mobilpakke får du fri sms/mms, 4G-hastihed og Telenors netværk. Hvis mobilpakkerne på forsiden ikke er det du leder efter, har du muligheden for at se nogle andre muligheder. Når du bruger et af deres mobilpakker, så når du tanker, går en lille procentdel af pengene til de lokale sportsklubber. Afhængig af pakken du vælger, kan der være forskellige fordele. Disse specifikke pakke fordele, kan ses når du vælger et af pakkerne.

Kundeservice og klager
På deres hjemmeside har de en masse information. Hvis du leder efter noget specifikt information, så kan du læse deres sektion med ofte stillede spørgsmål. Denne side indeholder spørgsmål folk ofte har om deres tjenester, og dette kan komme andre til gode hvis de skulle have det samme spørgsmål. Hvis de ofte stillede spørgsmål ikke svarer på det spørgsmål du har, så kan du ringe til OK Mobil kundeservice fra kl. 08:00-20:00 i hverdagene til nummeret 70102022 eller du kan sende en mail til ok@ok-mobil.dk. Derudover er det også muligt, lave en søgning efter specifikke spørgsmål.

Anmeldelse
Har du eller har du tidligere haft et abonnement ved OK Mobil? Du kan beskrive din oplevelse her, i form af en anmeldelse. Når du skriver en anmeldelse kan du komme ind på lige det du vil om OK Mobil. Hvordan er deres udvalg af pakker? Hvordan er priserne? Var deres kundeservice god? Eller andet du har haft erfaring med. Når du har skrevet din anmeldelse, så er den offentlig, hvilket gør at andre folk kan se den, og så kan de bruge din anmeldelse, til at vælge om de vil bruge OK Mobil eller ej.