One.com

Alle anmeldelser

One.com

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie H.
Jeg har brugt One.com til hosting og domæneregistrering i en årrække, den service de tilbyder er rig på funktioner og altid responsiv. De få gange, jeg har arbejdet med teknisk support, har de være...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Let at nedgradere pakken

  Jeg har brugt One.com til hosting og domæneregistrering i en årrække, den service de tilbyder er rig på funktioner og altid responsiv. De få gange, jeg har arbejdet med teknisk support, har de været professionelle og hurtige. Jeg har aldrig haft nogen grund til at være skuffet over dem, og jeg har henvist mange andre mennesker til at bruge dem til hosting.

  Jeg havde dem til at nedgradere pakken, fordi jeg kun var interesseret i at købe domænet, ikke hvordan jeg skulle håndtere det. Michael S, en af repræsentanterne guider mig gennem processen, jeg var i stand til at løse andre problemer med fakturaen på én gang. Meget professionel effektiv og fin kundeservice. Mange tak.


Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

One.com

Siden internettet kom frem, er det gået stærkt, der bliver nu hver dag skabt millioner af hjemmesider, og det er ikke længere unormalt, at selv helt små firmaer og familier har deres egen hjemmeside, for det er blevet meget mere moderne end selv de største IT-guruer kunne forudse. One.com tilbyder i den forbindelse webhotel. Det vil sige, det er der, hvor din hjemmeside bor, og det navn, som din hjememside får, er det navn, der står på din webside. One.com tillader dig let at lave en hjemmeside, som passer til dine behov, og de har skapeloner med mere, der kan hjælpe dig, hvis du ikke besidder de rette evner indenfor kodning, for det er betemt ikke let, og det er noget, som man let kan finde veje udenom.

Om One.com
One.com er stiftet 2002, så det er fra dengang, hvor internettet havde sin spæde start. De tog fat, og deres mål om at have en kontinuerlig vækst er lykkedes, for de har siden dengang, de startede, fået over 1.5 millioner kunder i over 149 lande. Noget som er imponerende, men for de to ejere er det dog ikke nok, der skal flere glade kunder ind i folden. Der er kommet mange flotte priser i de 18 år. Det er for deres innovative arbejde med hjemmesider og det at være hotel for dem, som er online med deres eget.

Services hos One.com
Hos One.com kan du få din hjemmeside, og du kan få de skabeloner, du kan bruge hurtigt og let og derved altid være på forkant med det, som er en branche i en rivende udvikling. Firmaet tilbyder webhosting, noget som er påkrævet og som alle selv mindre firmaer i dag skal have, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om at overleve, for det er på nettet, vi alle søger vores oplysninger, så en hjemmeside er et must. One.com giver dog også god support, noget som de også har vundet priser for, og de har også for deres kundeservice været meget berømte.

Klager og kundesupport
Hvis du vil have fat i One.com, så er det ganske let. Du finder på deres meget overskuelige hjemmeside alle de oplysninger, du skal bruge, om det er en klage eller en forspørgsel, One.com er ligeglad. Du kan ringe til dem, hvor de svarer hurtigt, og deres kompetente personale sikrer, du får lige det, som du leder efter. Det er ganske enkelt og meget lige til. Skriver du til dem på mail, så er det en lidt længere behandlingstid, men det er stadig et hurtigt og et kompetent svar, som du får af dem.

Anmeldelse af One.com
Hvis du er som de fleste, så er det internettet og de mange sider, hvor andre forbrugeren bedømmer firmaerne, du kigger på, når du skal finde en, som kan give dig en idé, om firmaet er værd at handle med. Nu er der så kommet en i klassen af hjemmesider, hvor du kan bedømme firmaer, men den skiller sig ud, for den giver dig en mulighed for at komme med en nuanceret og meget kontruktiv bedømmelse. Noget som de fleste godt kan lide, og på den måde bliver du en del af koret af dem, som andre læner sig op af.