Stofa

Alle anmeldelser

Stofa

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frank R.
Alt var perfekt siden det første opkald. Da jeg er ny i Danmark, kunne jeg ikke finde en internetudbyder, der kunne yde mig service uden at kræve et CPR-nummer. Stofa var sød nok til at gøre det, o...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De gik den ekstra meter

  Alt var perfekt siden det første opkald. Da jeg er ny i Danmark, kunne jeg ikke finde en internetudbyder, der kunne yde mig service uden at kræve et CPR-nummer. Stofa var sød nok til at gøre det, og de sendte teknikeren næste dag, og jeg havde internet kørende 24 timer efter mit første opkald.
  Enkel, effektiv og god service.
  Internethastigheden er så tæt på den, jeg tilmeldte mig ved hjælp af et ethernet-kabel, og jeg kunne ikke bede om mere, end hvad jeg ærligt fik. Vil helt klart anbefale Stofa og ønsker jer al det bedste
  Tak endnu engang til Stofa og på gensyn


Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Telenor

Telenor

0 anmeldelser

Hos Telenor har de løsninger til ethvert behov. Uanset om du eller din familie streamer i timevis hver dag, eller spiller med dine venner ov...

Logo eesy

eesy

0 anmeldelser

Igennem årene er internettet blevet kæmpestort. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder e...

Logo One.com

One.com

1 anmeldelser

Siden internettet kom frem, er det gået stærkt, der bliver nu hver dag skabt millioner af hjemmesider, og det er ikke længere uno...

Stofa

Stofa A/S og Stofa Fiber A/S er en del af Norlys-koncernen. Stofa A/S og Stofa Fiber A/S har det til fælles, at begge virksomheder sælger Stofa-produkter, men de to virksomheder dækker forskellige dækningsområder og teknologier. Det betyder, at du som kunde kan ønske at indgå i dit juridiske kundeforhold med enten Stofa A/S eller Stofa Fiber A/S (herefter benævnt Stofa). Hvilken virksomhed der er din kunde, kan du se i din ordrebekræftelse og på din regning.

Sådan startede det hele
Med ønsket om at blive leverandør af fællesantenneanlæg til antenne-, bolig- og grundejerforeninger grundlagde Anton Petersen i 1959 virksomheden, der nu hedder Stofa. Navnet er en forkortelse for Store Fællesantenneanlæg.

I løbet af 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne blev der dannet antenneforeninger i hele landet for at imødekomme danskernes ønske om mere tv, og med liberaliseringen af ​​telemarkedet tog udviklingen fart.

Den gode forbindelse – også i fremtiden
Stofa leverer i dag tv, internet og telefoni på en fremtidssikret teknologisk platform baseret på både fiber- og koaksialkabel. Som følge heraf kan de tilbyde vores 480.000 kunder hurtigt og stabilt internet, godt tv-indhold, digitale SmartTv-tjenester og telefoni til konkurrencedygtige priser.

Stofa sætter kunden først
Hos Stofa kæmper de hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Stofa har med en succesrig strategi og en fremtidssikret platform etableret en markant position på det danske telemarked. Som den næststørste udbyder af tv, internet og telefoni i Danmark er de udfordreren, der stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser.

Stofa er en del af Norlys
Norlys samler Danmark. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vdei mennesker til mennesker og mennesker til verden. I Norlys leverer de strøm og internet til over 1 million adresser - både i byer og på landeveje. De skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark.

Norlys blev dannet ved fusionen af ​​SE og Eniig. Med 709.000 medlemmer, cirka 1,5 millioner kunderelationer og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys omfatter Stofa, Stofa Fiber og forsyningen N1.

Trafikstyring
Stofa prioriterer ikke din trafik på internetforbindelsen. Har du Stofa Telefoni (VoIP), sørger de for, at telefonitrafikken prioriteres for at kunne levere tilstrækkelig kvalitet.

Der kan være særlige krav til en fast IP-adresse ved brug af port 25 til opsætning af en e-mail-server.

Stofa vil blokere adgangen til hjemmesider, hvis det bliver pålagt ved dom/forudgående retskendelse.

Tjenester
Streamingtjenester som Stofa Tv-app, HBO, TV2 Play og DRTV bruger internetforbindelsen. En streamingtjeneste bruger typisk 4-20 Mbps i sekundet, afhængig af hvilken kvalitet du streamer i. Det gælder uanset om du streamer fra din Stofa TV-boks, tablet eller andre enheder, der er tilsluttet din internetforbindelse.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Stofa
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring.