Stream Locator

Alle anmeldelser

Stream Locator

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo NBA

NBA

0 anmeldelser

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turne...

Logo DAZN

DAZN

0 anmeldelser

DAZN er en global over-the-top (OTT) sportsabonnement videostreamingtjeneste. Tjenesten tilbyder live og on-demand streaming af begivenheder f...

Logo Flipp

Flipp

0 anmeldelser

Flipp er udgivet af Story House Egmont A/S, som udgiver mere end 700 magasiner og tidsskrifter i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont ...

Logo Vimeo

Vimeo

0 anmeldelser

Vimeo er en amerikansk udbyder af videohosting, deling og serviceplatforme med hovedkontor i New York City. Vimeo fokuserer på at levere...

Stream Locator

Stream Locator mener, at det skal forblive sådan! Det synes streamingtjenesterne og udbyderne af tv desværre ikke til at mene. De mener, at din placering skal afgøre, hvad du kan og ikke kan se, uanset hvor meget du betaler dem hver måned.

Uanset om det er et program, der er blokeret i dit land, eller et spil, der ikke bliver vist, hvis de gør det tilgængeligt for nogle kunder, mener Stream Locator, at det skal være tilgængeligt for alle kunder. Tv-skærm med logoer for streamingtjenester på baggrund af kloden.

Hvorfor udviklede de StreamLocator?
Så du nemt kan se, hvad du vil, uanset hvor du er i verden. Med base i Toronto, Canada, kombinerer StreamLocator-teamet erfaring fra netværks- og sikkerhedsafdelingerne hos virksomheder som Cisco, Blackberry og Dell.

Stream Locator mål? For at gøre det så nemt som muligt for dig at være et skridt foran indholdsblokkere.

Hvornår modtager jeg min ordre?
Ordrer behandles inden for 48 timer, men normalt meget hurtigere.

Forsendelses- og leveringstider er normalt 3-5 dage i USA, Canada, Europa, Storbritannien og Australien. Til resten af ​​verden - op til 14 dage.

Før du afgiver din ordre, skal du sørge for, at din forsendelsesadresse er angivet på dit lokale postvæsens websted for at sikre, at den bliver genkendt.

Det er dit ansvar at oplyse en fuldstændig og korrekt leveringsadresse. Du vil være ansvarlig for omkostningerne ved genforsendelse på grund af forkerte eller ufuldstændige adresseoplysninger med et forsendelsesgebyr på $10.

Skal jeg betale importgebyrer eller moms?
Importgebyrer: Ordrer til USA, Canada, Storbritannien, Australien og EU sendes fra det respektive land, og der er ingen importgebyrer. Importgebyrer til andre lande afhænger af landets regler og skal håndteres af dig.

Moms: For ordrer til EU og Storbritannien opkræver de standardmomssatsen, og for ordrer til Canada opkræver vi standard HST/GST som en del af din betaling.

Vil jeg være i stand til at spore min pakke?
Ja! Alle ordrer vil blive forsynet med et sporingsnummer, når pakken er afsendt.

Forsendelsesomkostninger varierer fra land til land. Nogle lande tilbyder en gratis forsendelsesmulighed. Indtast venligst din forsendelsesadresse på vores betalingsside for at finde ud af de nøjagtige forsendelsesomkostninger for dit land.

Skjuler dette din IP som en VPN?
Nej, StreamLocator-appen er ikke en VPN og hjælper dig kun med at fjerne blokeringen af ​​geoblokerede streamingtjenester. Det hjælper dig ikke med at skjule dig for din internetudbyder og påvirker ikke din IP på nogen måde. StreamLocator kombinerer brugervenligheden af ​​VPN'er og hastigheden og pålideligheden af ​​DNS-tjenester i én pakke, der ikke kræver yderligere software eller kompleks opsætning for at starte streaming.

Kan jeg se betalte streamingtjenester gratis med StreamLocator?
Nej, StreamLocator låser kun op for geografisk begrænset indhold fra streamingtjenester, du allerede har en konto hos. Mens nogle tjenester som Netflix, Amazon Prime, HBO og andre kræver et betalt abonnement, kan du se mange StreamLocator-understøttede tjenester som BBC iPlayer, ITV, Zattoo og andre helt gratis!

Tak fordi du læste om Stream Locator
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Stream Locator kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.