TDC

Alle anmeldelser

TDC

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Stofa

Stofa

1 anmeldelser

Stofa A/S og Stofa Fiber A/S er en del af Norlys-koncernen. Stofa A/S og Stofa Fiber A/S har det til fælles, at begge virksomheder sælg...

Logo Greentel

Greentel

1 anmeldelser

For de fleste danskere, er det essentielt at have både et pålideligt mobilabonnement, samt pålidelig bredbåndforbindel...

Logo OK Mobil

OK Mobil

1 anmeldelser

Når man lige har fået en ny mobil, så kan det ofte være svært at finde det rigtige abonnement. Dette besvær kom...

Logo One.com

One.com

1 anmeldelser

Siden internettet kom frem, er det gået stærkt, der bliver nu hver dag skabt millioner af hjemmesider, og det er ikke længere uno...

TDC

Danmarks ældste udbyder af Telefon løsninger. TDC leverer løsninger til Erhverv og Private gennem en lang række af kendte brands. 

Om TDC
TDC er Danmarks første Telekommunikations virksomhed, oprindelig grundlagt i 1879, i dag en virksomhed med mere end 8.500 medarbejdere. Tidligere kendt under navne som Københavns Telefon A/S (KTAS) og Jydsk Telefon A/S (JTAS) senere Teledanmark, indtil 90erne en statsejet monopolvirksomhed og nu TDC Group, børsnoteret på Nordisk Nasdaq og med mere end 45.000 aktionærer. 
TDC er Danmarks største udbyder af mobiltelefoni og stærke på såvel Privat som Erhversløninger. TDC.dk er idag dedikeret TDC Erhverc og det tidligere TDC Privat er samlet i Yousee brandet. 
Udover disse stærke brands er BET25, Blockbuster, Telmore, Dansk Kabel TV, TDC Hosting, Fullrate og COMX virksomheder i samme gruppe. 

TDC Produkter og Services
TDC Erhverv leverer løsninger til Erhverv med Mobiltelefoni pakker tilpasset din virksomheds behov, Internet både mobilt men også fast og med løsninger der kan scaleres helt efter behov, Cloud, Skype for Business og Wifi Intelligence løsninger, Hosting, Omstillingsløsninger, IP og Fastnettelefoni og ikke mindst kan du som virksomhed søge den rådgivning du behøver. 

TDC Erhverv hjælper virksomheder til at scalere præcis den løsning, der passer til virksomhedens størrelse og har løsninger der vokser i takt med kunden. Udstyr dine medarbejdere med mobiltelefoner og kombiner med stærke omstillingsløsninger, der betyder at kunderne altid kommer i kontakt med den rigtige person og medarbejderne kan nåes uanset hvor de befinder sig. Mobile løsninger der undestøtter din virksomheds behov.
På Privat løsninger er TDC stærke med brands som Yousee, der idag også er navnet på de tidligere TDC butikker, her finder du alt fra Mobiltelefoner og abonnementer til TV og Internet løsninger, det er service butikker, der står klar til at hjælpe kunderne med stort og småt. Telmore som en anden TDC virksomhed udbyder ligeledes mobiltelefoni og som TDC erhvervs løsningerne får du adgang til Danmarks stærkeste Mobilnet. Med mere end 8.9 millioner kunderkontrakter er TDC udbyder af løsninger til ethvert behov inden for Data og telekommunikation. TDCs mobilnetværk er testet af et uafhængigt analyseinstitut og fundet Danmarks Bedste Mobilnetværk, det betyder du får det mest stabile Mobilnetværk og den bedste 4G opkobling, der følger hvor du er i Danmark, netværket er det mest udbyggede i Danmark. 
På TV Siden finder du kanalpakker til ethvert behov gennem Yousee løsningen, der findes pakker til enhver smag og pengepung. Hvad enten du vil se TV eller Streame dit indhold får du en flexibel og stærk løsning hos Yousee. 

TDC Kunderservice og Klager
Som erhvervskunde kontakter du TDC Erhvervscenter. Kundeservice har åbent hverdage mellem 8-16 medens Support afdelingen har åbent frem til 20.00. Fejlmeldinger modtages døgnet rundt. Ønsker du at klage har TDC Erhverv en defineret kundeklage process som du finder her
Yousee kunder henvender sig til deres Yousee butik, de findes i hele landet eller ringer til servicecenteret, der findes yderligere informationer om hvordan du kontakter Yousee her.

Skriv en Anmeldese af TDC
Er du kunde hos TDC modtager vi gerne din anmeldelse af TDC, det hjælper andre til at lære produkter og services at kende, skriv dine oplevelser her.