The iPage

Alle anmeldelser

The iPage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

The iPage

Grundlagt i 1998, iPage har hjulpet millioner af kunder med at tage deres forretning eller ideer online. Deres høje serviceniveau kombineret med deres evne til at holde priserne lave, giver især små virksomhedsejere mulighed for at fokusere på at vokse deres forretning frem for at håndtere det utal af problemer, der kan opstå ved at bruge en upålidelig webhostingudbyder. De sætter en ære i den service og produkter, de tilbyder, og de deler dit ønske om at se din virksomhed få succes online.

Hvordan leverer iPage overkommelige webhostingtjenester?
Deres infrastruktur er designet til at levere ressourcer på flere servere til flere kunder på samme tid. Denne konfiguration giver dem mulighed for at tilbyde et meget højt serviceniveau, ressourcer og tilgængelighed til en forbløffende lav samlet pris sammenlignet med branchen generelt.

Hvad er inkluderet i min billige webhostingplan?
Kort sagt, alt hvad du behøver for at få succes online er inkluderet i din plan. Dette inkluderer en hurtig, pålidelig og overkommelig webhostingtjeneste, mange ubegrænsede funktioner som diskplads, båndbredde, e-mail-adresser og det samlede antal domæner, du kan hoste. The iPage's 24/7/365 tekniske support er også inkluderet, samt en lang række værktøjer til at oprette og administrere websteder.

Er iPages webhostingtjenester velegnede til en virksomhedshjemmeside?
Ja, deres overkommelige webhostingtjenester er ideelle til enhver, der starter en virksomhed, blog eller et andet simpelt websted. Hvis din hjemmeside vokser og kræver yderligere ressourcer, tilbyder vi også mere avancerede webhostingløsninger som VPS og Dedicated Server Hosting.

Overkommelig
Med iPage får du mere for mindre. De tilbyder nogle af branchens bedste priser – og det er ikke alt! De tilbyder gratis domæneregistrering, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset båndbredde og lagerplads. Og det hele kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Virksomheder og enkeltpersoner har betroet deres websteder til iPage i over 19 år. Deres datacenter overvåges 24/7 og sikkerhedskopieres regelmæssigt for at sikre, at vores kunders hjemmesider altid er oppe at køre.

Let at bruge
Vi har udviklet vores eget vDeck kontrolcenter - lige til dig. Deres brugerdefinerede træk-og-slip webstedsbygger gør det nemt for dig at skabe en smuk og sikker e-handelsklar hjemmeside. Plus, vores erfarne webhostingpersonale er til rådighed 24/7 for at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for.

iPage-teamet
The iPage's fokus er ikke kun på webhosting, men også på vores folk – både kunder og medarbejdere.

Det er det menneskelige element, der adskiller iPage i denne teknologidrevne industri. Et af vores vigtigste mål er at give dig, vores kunder, den bedst mulige oplevelse. Når du tilmelder dig, vil vi straks hjælpe dig med at designe din hjemmeside, opsætte din e-mailadresse og endda trykke på den store "Udgiv"-knap. Du kan regne med vores hjælp hvert skridt på vejen.

The iPage støtter små virksomheder
Hjælp din virksomhed med at vokse med iPage-hosting. De tilbyder en overkommelig måde at få din virksomhed eller idé online hurtigt og nemt.

De gør det nemt for enkeltpersoner og små virksomheder at skabe en professionel online tilstedeværelse. Du skal ikke bekymre dig om de tekniske aspekter; vores platform er nem at bruge og indeholder alt hvad du har brug for.

iPage har været vært for forretnings-, personlige, sociale og non-profit-websteder for vores værdsatte kunder siden 1998. Vi har værktøjerne, processerne og ekspertisen til at hjælpe dig med at få din gode idé eller virksomhed online i dag.

Tak fordi du læste om The iPage
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad The iPage kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.