Tsohost

Alle anmeldelser

Tsohost

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

Tsohost

Hos tsoHost er der to hovedting, der adskiller dem. De gør højtydende hosting overkommelig og sætter alle andre til skamme, når det kommer til kundeservice. Vil du grave lidt dybere?

I online anmeldelser fablemer deres kunder om hastigheden af ​​deres webhostingløsninger og deres supportteams færdigheder. De roser også fleksibiliteten i tsoHosts hostingplaner og sikkerheden i deres løsninger. Det skyldes ikke mindst, at vores hoveddatacenter er placeret i Storbritannien. Følgende fordele ved tsoHosts webhostingtjenester fremhæves også:

Enestående sikkerhed
Din hostingløsning er sikret af vores avancerede firewalls og flere avancerede sikkerhedsniveauer.

De er sikre på, at du vil elske din hostingløsning, og det er derfor, de vil give dig dine penge tilbage, hvis du ikke kan lide det.

Overlegen kundeservice
Du får 24/7 support fra eksperter. Hele vores team gennemgår intensiv træning for at sikre, at de er blandt de bedste i branchen.

Tsohost ved, at du har travlt med at drive din virksomhed. Derfor kan de godt lide at holde tingene enkle – så du kan fokusere på det, der betyder mest.

Bygget til ydeevne
Du kan være sikker på, at du får brancheførende ydeevne. Deres datacenter sikrer topydelse takket være dens tilpassede 150 meter mørke fibernetværksring, Border Gateway Protocol-netværk med flere værter og køleinfrastruktur.

Introduktion til Tso-trilogien tsoHost er bygget på tre principper. De kalder dem Tso-trilogien. Dette lille hattrick af værdier betyder, at hvis du vælger os, kan du tage følgende for givet...

Tsohost kender hosting fra bagside til front
Efter mere end et årti kender de hosting bagfra og frem, indefra og ud og udefra. Deres besættelse afspejles også i deres varemærke. Det er et palindrom, der læser lige så godt baglæns som fremad.

tsoHosts's verden handler om god kundeservice. Deres supportcenter er bemandet af mennesker - mennesker, og deres teams gennemgår intensiv træning for at sikre, at de er de bedste hjerner i hostingbranchen.

Hos tsoHost kan du vælge dit domænenavn blandt tusindvis af muligheder. Udover de velkendte .coms, .orgs og .co.uks kan du vælge mellem 500 forskellige udvidelser som .me, .london, .uk og endda .ninja.

Når du køber et WordPress, cPanel eller cloud-webhosting og domæne sammen, får du domænet gratis - det er rigtigt, helt gratis, i huset.

Hvordan kan jeg tilslutte mig tsoHost-stammen?
Tsohost's hjemmeside er den legendariske sardindåse af tjenester og løsninger. Den er spækket med alt hvad du behøver for at få succes online. Ser du noget, du kan lide? Tilføj det til din indkøbskurv eller kontakt os for at få mere at vide. Hvis du allerede får tjenester fra en anden udbyder, gør vi det så nemt som muligt at skifte til os. Ni ud af ti gange skal du blot sætte fødderne op, mens vi tager os af logistikken for dig.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Tsohost?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.