Vimeo

Alle anmeldelser

Vimeo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo NBA

NBA

0 anmeldelser

Sportsprogrammer har altid været populære blandt sportsentusiaster, og fans der følger specifikke hold og klubber. Hold og turne...

Logo DAZN

DAZN

0 anmeldelser

DAZN er en global over-the-top (OTT) sportsabonnement videostreamingtjeneste. Tjenesten tilbyder live og on-demand streaming af begivenheder f...

Logo Flipp

Flipp

0 anmeldelser

Flipp er udgivet af Story House Egmont A/S, som udgiver mere end 700 magasiner og tidsskrifter i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont ...

Logo Fite

Fite

0 anmeldelser

Fite er en digitale platform for global sport og underholdning. De eksisterer for at hjælpe fans med at opdage og se premium live-b...

Vimeo

Vimeo er en amerikansk udbyder af videohosting, deling og serviceplatforme med hovedkontor i New York City. Vimeo fokuserer på at levere high-definition video på tværs af en række enheder. Vimeos forretningsmodel er baseret på Software as a Service (SaaS). Vimeo genererer indtægter ved at levere abonnementsplaner til virksomheder og producenter af videoindhold. Vimeo tilbyder sine abonnenter værktøjer til at skabe, redigere og udsende videoer, softwareløsninger til virksomheder og muligheden for videoprofessionelle til at forbinde med kunder og andre fagfolk. I 2021 har siden 200 millioner brugere og omkring 1,6 millioner abonnenter på dets tjenester.

Siden blev oprindeligt grundlagt af Jake Lodwick og Zach Klein i 2004 som en udløber af CollegeHumor for at dele humorvideoer blandt kolleger, men blev sat til side for at støtte CollegeHumors voksende popularitet. IAC købte CollegeHumor og Vimeo i 2006, og efter at Google købte YouTube for over 1,65 milliarder dollars, investerede IAC mere i Vimeo for at konkurrere med YouTube og fokuserede på at levere kurateret indhold og high-definition video for at adskille sig fra andre videodelingssider. Lodwick og Klein forlod til sidst virksomheden i 2009, og IAC implementerede en mere virksomhedsstruktur for at udvide Vimeos tjenester. Nuværende administrerende direktør Anjali Sud har været på plads siden juli 2017. IAC udskilte Vimeo som et separat offentligt selskab i maj 2021.

Produkttilbud og indtægtsstruktur
I modsætning til andre videodelingswebsteder bruger Vimeo ikke reklamer, hverken på sine sider eller indlejret i videoer. I stedet sælger Vimeo sine tjenester og produkter til indholdsskabere i bytte for indtægter som en software-as-a-service (SaaS) model. Siden tilbyder et gratis niveau af tjenester, der begrænser uploads til 500 megabyte om ugen og sætter et loft over den samlede datamængde, mens betalte abonnentniveauer, der først blev introduceret i 2008, giver brugerne højere ugentlige uploads og større lagerkapacitet. Vimeos tjenester er også tilgængelige gratis.

Siden omkring 2016 har Vimeo også bevæget sig mod at støtte virksomheder gennem sine tilbud. I september 2016 introducerede de en forretningsplan for at muliggøre samarbejde inden for virksomheder og give virksomheder mulighed for at hoste informative videoer for deres kunder. Med købet af Livestream i 2017 tilføjede Vimeo endnu et niveau for premium-abonnenter, der tilbyder ubegrænsede uploads og streaming af begivenheder gennem Vimeo Live. I august 2019 lancerede Vimeo Vimeo Enterprise, et sæt værktøjer til store virksomheder, der tillader brugere at administrere og dele live og on-demand video på tværs af flere arbejdsområder. Vimeo samarbejdede med marketingplatforme Mailchimp, HubSpot og Constant Contact for at give deres kunder mulighed for nemt at integrere Vimeo-videoer i mailings og andre reklamekampagner. Vimeo samarbejdede også med TikTok for at give kommercielle brugere af TikTok adgang til Vimeos videoindholdsredigeringsværktøjer.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Vimeo
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.