VPS2day

Alle anmeldelser

VPS2day

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

VPS2day

VPS2day tilbyder kraftfulde, men overkommelige alternativer til traditionelle dedikerede servere og er ekstremt fleksibel. Siden deres start i 2014 har de betjent adskillige kunder fra forskellige lande i Europa og rundt om i verden. Deres fokus er på at levere pålidelige hostingtjenester i Europa.

I modsætning til mange andre udbydere på markedet har deres team mere end 10 års erfaring med hosting, hvilket giver dem mulighed for at imødekomme deres kunders individuelle behov. Ud over deres erfaring er de afhængige af deres interne udvikling. For at opnå den bedste ydeevne er deres værtssystemer baseret på den nyeste teknologi og består kun af virksomhedshardwarekomponenter. VPS2day overvåger alle deres tjenester døgnet rundt!

Som europæisk virksomhed er de også medlem af RIPE (Réseaux IP Européens Network Coordination Center). I 2018 blev VPS2day opkøbt af servinga, en førende cloud-udbyder fra Tyskland. Med ny arbejdskapital er vi glade for at kunne betjene mere end 10.000 kunder med vores VPS-hostingtjenester på klassens bedste hardware. I slutningen af ​​2018 lancerede VPS2day en helt ny Kubernetes-hosting-produktlinje, vi kalder "Next Generation Virtualization." Det hele handler om orkestrering, Docker-containerisering og automatisering.

Pris for rimelig brug af trafiklejligheder
Hver VPS leveres som standard med en båndbreddepakke og en uplink-hastighed på 100 Mbps. For at undgå ekstra omkostninger vil du aldrig blive opkrævet for overskridelser. Hvis du overskrider den inkluderede båndbredde, kan uplink-hastigheden være begrænset.

Fuld kontrol
Uanset om det er Linux eller Windows VPS - alle produkter kan installeres og konfigureres individuelt. De begrænser ikke administrationsrettigheder eller lignende.

99% pålidelighed
Deres serviceniveauaftale garanterer en tilgængelighed af din VPS på mindst 99 %.

Har du brug for mere ydeevne? Med et par klik kan du tilføje flere vCPU'er og hukommelse. De arbejder også på yderligere mængder.

Hvert produkt indeholder allerede en fast IPv4-adresse. Yderligere IP-adresser kan nemt bookes via vores webgrænseflade. IPv6 er også understøttet. Vores supportteam vil med glæde hjælpe dig.

Enestående 24/7 support
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vores personale er altid her for dig - send din anmodning via billetsystemet, e-mail eller sociale medier.

Hver VPS kan implementeres flere steder. De fokuserer på det europæiske marked og lægger stor vægt på kvalitet og latency. Siden 2016 har de også drevet en PoP i USA.

Forskellige operativsystemer
VPS2day tilbyder en bred vifte af operativsystemer. Hver VPS kan betjenes under enten Linux eller Windows. Bemærk, at der kræves en gyldig licens til Windows OS.

Planlæg automatisk sikkerhedskopiering af din VPS og rollback efter behov. Bemærk: Denne funktion er stadig i beta.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om VPS2day
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.