VyprVPN

Alle anmeldelser

VyprVPN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

VyprVPN

En VPN krypterer din internetforbindelse for at sikre den og beskytte dit privatliv, når du går online. VyprVPN blev oprettet som svar på regeringsovervågning, og deres stærke kryptering beskytter dine data mod hackere, identitetstyveri og malware. Det forhindrer din internetudbyder i at spore alle dine bevægelser og forhindrer annoncører i at indsamle og sælge dine værdifulde data.

Bliv aldrig begrænset eller bragt til tavshed
Befri dig selv for censur med VyprVPN. Skift din IP-adresse for at skjule din placering og undslippe internetrestriktioner fra regeringer, arbejdspladser og organisationer. Deres proprietære Chameleon™-protokol giver dig adgang til blokerede websteder, apps og indhold fra hvor som helst i verden.

VPN-apps, der passer til din livsstil
Uanset om du ser Netflix derhjemme eller bruger offentlig Wi-Fi i en kaffebutik, har VyprVPN en app til dig. Brug VyprVPN på alle dine enheder for at forblive beskyttet og forbundet 24/7. Det er hurtigt og nemt at downloade deres apps – uanset om du er teknisk professionel eller ej.

Absolut ingen logs
En af de første uafhængigt reviderede, log-fri VPN-udbydere i branchen. Ingen indsamling, deling eller salg af data - nogensinde.

Uovertruffen sikkerhed
VyprVPN ejer deres servere, hardware og DNS (VyprDNS™) og driver hele vores netværk uden tredjeparter. Enestående sikkerhed og kontrol hver gang du opretter forbindelse.

Optimerede globale servere
Mere end 300.000 IP-adresser og over 70 serverplaceringer rundt om i verden. Brancheførende WireGuard-protokol til den højeste hastighed af browsing, streaming og download.

VyprVPN tror på gennemsigtighed. De gør, hvad der er rigtigt og er forpligtet til et åbent og gratis internet. De er ikke en kæmpe virksomhed, der ligger højt på et fjernt bjerg med medarbejdere, der er ude af kontakt med, hvad der sker rundt omkring i verden. Vi er et lille team med en mission: at give folk mere privatliv, sikkerhed og frihed på internettet.

VyprVPN firma blev ikke grundlagt i et bestyrelseslokale, men som svar på Room 641a, et berygtet lokale i San Francisco, hvor NSA spionerede på AT & T's netværk. Vores grundlæggere Ron og Carolyn Yokubaitis indgav papirer til FCC for at gøre dem opmærksom på disse aktiviteter, men blev ignoreret. I stedet for at vente på, at regeringen handler, udviklede de VyprVPN.

Sætter højere standarder
Fra dag ét så VyprVPN-teamet, at cybersikkerhedsrisici lurede rundt om hvert hjørne. De vidste, at censur var reel, og at folk over hele verden blev begrænset i deres adgang til internettet. De kunne ikke stå passivt, da regeringer begrænsede udtryk, eller da hackere forede deres lommer og sugede data fra brugere, der ærligt talt ikke vidste bedre, da de klikkede på linket.

I dag er VPN-pladsen i fare på grund af falske påstande og uetisk adfærd fra nogle af de største udbydere. VPN-brugere er ved at blive en handelsvare, og den ene udbyder efter den anden bliver afsløret for registrering og salg af brugerdata på trods af, at de påstår andet. Vi kender alle nogen, der har været udsat for en cybersikkerhedsforbrydelse. Enhvers personlige data kan misbruges mod dem uden samtykke, tilladelse eller viden.

Det kan vi ikke tolerere. Folk fortjener at kunne stole på den VPN-udbyder, de vælger. VyprVPN tager stilling og giver et eksempel på, hvad der skal gøre en troværdig VPN-udbyder.

Tak fordi du læste om VyprVPN
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad VyprVPN kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.