WeVPN

Alle anmeldelser

WeVPN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Jet Net

Jet Net

0 anmeldelser

Jet Net er en dansk bredbåndsudbyder (drevet af Fastspeed). De leverer kun højhastighedsbredbånd (fiber og coax) til en konkurre...

Logo Duel Host

Duel Host

0 anmeldelser

Duel Host tilbyder hostingløsninger. Uanset dine behov, kan du finde en pakke, der passer til dig. Duel Host er en danskejet virksomhed med ...

Logo GoDaddy

GoDaddy

0 anmeldelser

GoDaddy er et amerikansk børsnoteret internetdomæneregistrerings- og webhostingfirma med hovedkontor i Tempe, Arizona og hovedkva...

WeVPN

WeVPN, som blev introduceret til offentligheden i marts 2020, er det nye barn på VPN-blokken, og det fremgår af tjenestens tekniske specifikationer. 100+ servere er for eksempel ikke meget, uanset hvor hurtige eller godt forbundet de er (det kunne være 400 - hjemmesiden giver begge tal - men det er stadig ikke mange), Mac-appen er i beta, og understøttelse af Linux, Chrome, Firefox og Android TV er markeret som "kommer snart".

Men der er også nogle andre velkomstfunktioner: 40+ placeringer, Windows-, Android- og iOS-apps, understøttelse af op til syv samtidige forbindelser, privat og krypteret DNS og P2P-understøttelse. Der er også 24/7 kundesupport, hvis noget går galt.

Privatliv og logning
WeVPN hævder at have en "nul-logningspolitik", men hvad betyder det egentlig? Virksomheden får en god start med sit registrerede kontor, De Britiske Jomfruøer, som ikke er en del af 14 Eyes-gruppen af ​​lande, og hvor der ikke er nogen love om dataopbevaring.

Se privatlivspolitikken for flere detaljer: De fører ikke logfiler over, hvilke VPN-servere eller IP-adresser deres kunder bruger, hvornår de bruger en bestemt IP på deres netværk, eller hvad de gør, mens de er tilsluttet deres VPN-servere.

Fordi virksomheden har så lidt information, hedder det i politikken, at det "under ingen omstændigheder er i stand til at hjælpe tredjeparter med at indhente oplysninger om vores kunder og deres brug af deres netværk."

Politikken siger, at WeVPN-apps inkluderer diagnostiske og nedbrudsrapporter gennem Googles Firebase Crashlytics, som kan give oplysninger om applikationsbrug til virksomheden. Dette refererer dog ikke til din browserhistorik. Derudover er dataene anonymiseret. Hvis du stadig er utilfreds, kan du bede appen om ikke at dele disse oplysninger.

Selvom dette ikke er ualmindeligt, har de bemærket, at mens Android-appen inkluderer Crashlytics, gør Windows-versionen det ikke. De nøjagtige tekniske detaljer er ikke vigtige, men hvis privatlivspolitikken indeholder forkerte oplysninger, uanset årsagen, er det et problem. Hvis WeVPN tog denne detalje forkert, hvad glemte den ellers at nævne?

Virkeligheden er, at selvom det er godt at læse disse beroligende ord, er der intet til at støtte dem i øjeblikket. WeVPN planlægger dog at få sine systemer revideret uafhængigt i efteråret 2020, og vi er ivrige efter at se resultaterne.

De første skridt
WeVPN ser ikke ud til at have meget erfaring med websteder, og det forvirrede os kort, da de forsøgte at tilmelde os. For eksempel er virksomhedens blog hostet på Medium, men sidens design angiver kun et lille 'M'-logo i øverste venstre hjørne. Hvis du ikke bemærker eller genkender dette og klikker på knappen "Kom godt i gang" på blogsiden, kan du blive forvirret, fordi du bliver bedt om at oprette en konto hos Medium, ikke WeVPN.

Når du klikker på knappen 'Kom i gang' på WeVPN.com, starter siden selve tilmeldingsprocessen, som fungerer på samme måde som enhver anden VPN, du nogensinde har brugt. Vælg en plan, indtast din e-mailadresse, vælg en adgangskode og overfør dine penge på den sædvanlige måde.

Efter betaling tilbød hjemmesiden brugerdefinerede installationsinstruktioner, og en velkomstmail inkluderede downloadlinks.

WeVPNVi valgte det kompakte Windows-installationsprogram med en størrelse på kun 6,5 MB, som satte vores testsystem op inden for få sekunder.

WeVPN-e-mailen indeholdt de links, vi havde brug for for at downloade mobilapps, og det viste sig at være mere nyttigt, end vi havde forventet. De forsøgte først at få adgang til apps ved at klikke på 'Get It On Google Play' og 'Download på App Store' hjemmesideknapperne, men uden held. Og hvorfor? Knapperne peger på WeVPN-webstedet og ikke til App Store-siderne – endnu en overraskende fejl.

WeVPN vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.