YouSee

Alle anmeldelser

YouSee

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo CBB Mobil

CBB Mobil

0 anmeldelser

Stort set alle danskere har i dag både tegnet et mobilabonnement og et bredbåndsabonnement, som minimum. Mange husholdninger har adskil...

Logo Telenor

Telenor

0 anmeldelser

Hos Telenor har de løsninger til ethvert behov. Uanset om du eller din familie streamer i timevis hver dag, eller spiller med dine venner ov...

Logo eesy

eesy

0 anmeldelser

Igennem årene er internettet blevet kæmpestort. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder e...

Logo Stofa

Stofa

1 anmeldelser

Stofa A/S og Stofa Fiber A/S er en del af Norlys-koncernen. Stofa A/S og Stofa Fiber A/S har det til fælles, at begge virksomheder sælg...

YouSee

YouSee er den største telekommuniktionsudbyder i Danmark og ejes af Nuuday, et datterselskab af TDC Group, Danmarks største teleselskab. YouSee har i dag 1,1 millioner kunder i Danmark.

YouSee Bredbånd
YouSee har tilbudt internet over kabel-tv, siden virksomheden tilføjede en returkanal (ved hjælp af DOCSIS) til sit netværk i 2000-2002. Det blev tidligere markedsført under navnet Webspeed, men blev omdøbt til YouSeeBredbånd i 2007.YouSee Bredbånd er den første bredbåndsudbyder i Danmark.

I dag fortsætter YouSee med at tilbyde bredbåndstjenester til forbrugere over enten koaksialkabel, fiber eller ældre kobbertelefonlinjer (DSL).

Før april 2016 skulle kunder som minimum abonnere på grund-tv-pakken for at modtage bredbånd over kabel. Dette krav blev fjernet, efter at moderselskabet TDC af tilsynsmyndighederne blev tvunget til at tillade andre bredbåndsudbydere at bruge TDC/YouSees infrastruktur uden at kræve, at forbrugerne skulle have en tv-pakke fra YouSee. 

I 2012 begyndte YouSee at tilbyde downloadhastigheder på 100 Mbps. Fire år senere, i 2016, blev 300 Mbps introduceret som den højeste downloadhastighed. Også i 2016 begyndte YouSee en landsdækkende opgradering af sin bredbåndsinfrastruktur i samarbejde med Huawei. Opgraderingen vil muliggøre gigabit-downloadhastigheder gennem den landsdækkende udrulning af DOCSIS 3.1 og forventes afsluttet ved udgangen af ​​2017. Senere i 2016 blev en opgradering af kobberbredbåndsnetværket annonceret i samarbejde med Nokia, hvilket muliggjorde hastigheder på op til 300 Mbit/s (med Vplus) afhængig af afstanden mellem husstanden og nærmeste kabelafgrening. Den 8. maj 2017 begyndte YouSee at tilbyde downloadhastigheder på 1000 Mbit/s i områder, hvor DOCSIS 3.1 var blevet udrullet. Den 30. juni 2021 introducerede YouSee 2500/2500 Mbit/s som den maksimale hastighed på fibernettet til sit søsterselskab TDC Net.

YouSee TV
Den 15. september 2009 besluttede YouSee at afkode sin digitaletv-distribution under markedsføringsnavnet YouSee Clear. Der blev dog opretholdt en parallelanalog distribution for kunder med tv-udstyr, der ikke kunne modtage digitale signaler. YouSee distribuerede dengang kanaler i både MPEG-2 og MPEG-4, men i april 2013 indstillede YouSee denne simulcasting og fokuserede kun på MPEG-4. YouSee Clear-navnet blev brugt indtil 1. juli 2014, hvor det blev omdøbt til YouSee Tv.

Det analoge tv-signal blev endeligt slukket den 9. februar 2016. I begyndelsen af ​​2017 slukkede YouSee sine kabelradiotjenester, som var blevet brugt til at genudsende flere danske og udenlandske FM-radiostationer. YouSee havde dog fortsat med at tilbyde radiotjenester via DVB-C-signalet og via sin set-top-boks - dette blev indstillet den 30. december 2020. YouSees kabelradiotjenester blev indstillet i begyndelsen af ​​2017.

I dag sender YouSee digitalt tv over koaksialkabel og fiber ved hjælp af DVB-C og MPEG-4. YouSee tilbyder også IPTV over koaksialkabel, fiber- og kobbertelefonkabel.

Hovedprodukterne har længe været de tre pakker: Basic, Medium og Full.

YouSee introducerede dog i oktober 2013 en ny tjeneste kaldet "Ekstrakanaler", hvor forbrugerne kunne købe kanaler separat, hvis de abonnerer på som minimum Grundpakken og købte mindst 4 ekstra kanaler. Dette minimumskrav på 4 kanaler blev fjernet i juli 2013.

I marts 2014 introducerede YouSee en ny "pluk-og-bland"-tjeneste kaldet "Bland-selv", hvor kunderne kunne abonnere på mellem- eller fuldpakke, men erstatte kanalerne med dem efter eget valg. For eksempel indeholdt mellempakken dengang 10 flere kanaler end grundpakken, så kunden kunne vælge 10 kanaler ud over grundpakken. Denne "pluk-og-bland"-tjeneste baseret på de traditionelle pakker blev i begyndelsen af ​​2018 erstattet med et nyt pointbaseret system, hvor kunden stadig skal abonnere på grundpakken, men så køber 10, 20 eller 36 stk. "punkter." Disse punkter kan så bruges til tv-kanaler og/eller streamingtjenester, som så kan ses via YouSees set-top-boks eller online. Hver tv-kanal koster 1 point, og streamingtjenester koster mellem 3-6 point. Kunder kan udveksle kanaler og streamingtjenester på månedsbasis.

I begyndelsen af ​​2020 annoncerede YouSee, at det ville fjerne de langtidsholdbare mellem- og fulde pakker for at gøre "pick-and-mix"-tjenesten til standarden, og antydede også, at basispakken ville blive elimineret i fremtiden, hvilket giver forbrugerne fuld kontrol over hvilke kanaler de betaler for.

I august 2019 begyndte YouSee at udsende sin første 4K Ultra HD-kanal, Viasat Ultra HD.

Fra januar 2021 tilbyder YouSee 80 kanaler, hvoraf 63 kan findes på HD.

YouSee Mobile
Moderselskabet TDC havde i 2011 købt den virtuelle mobilnetoperatør Onfone, som dengang brugte Telenors netværk. Efter opkøbet flyttede Onfone til TDC's mobilnetværk, men blev holdt som et særskilt brand indtil december.

Hvordan var det at prøve YouSee?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med YouSee. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.