DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser C More

  C More er en online tjeneste der tilbyder et bredt udvalg af TV serier, Film og andet indhold du kan streame eller se på dit TV i abonnement. Tjenesten kan ses på TV, Computer, Tablet, Smartphone eller via Chromecast, Apple-TV eller Digitalbox i Danmark.

  Om C More

  C More Entertainment A/S er etableret i 2006 og er filial af Svenske C More Entertainment AB, begge selskaber er del a Bonnier gruppen. C More Entertainment A/S (herefter C More) har hovedkontor i København og har ca. 10 ansatte. C More har aftaler med en lang række film og TV selskaber.

  C More TV og Film du skal se

  C More services

  StreamingtjenestenC More leverer spændede og nyt indhold hver uge. Serier, dokumentar udsendelser og film indgår i tjenestens udbud. Der streames via et abonement, kunden har adgang til den fulde streaming tjeneste og et udvalg af Film, Serier og Dokumentar udsendelser, der fornyes konstant. Der er derfor underholdning til hele familien.
  Opret et abonnement helt simpelt ved få klik og få adgang til f.eks. de nyeste afsnit af serier som Beverly Hills 90210 eller se store hollywood klassikere. Dit abonnement kan opsiges når som helst uden binding og der kan streames fra to skærme på samme tid. Det fleksible og simple koncept betyder at du kan hoppe ind og ud af abonnementet og ikke behøver betale i perioder, hvor du måske ved du ikke kommer til at se så meget TV.
  Du kan finde masser af streaming for børnene og danske film og stand-up shows for hele familien.
  Se TV når du vil og som du vil. Du får krimiserier i verdensklasse, interessante dokumentar udsendelser og film, der kan underholde store som små.


  Download C More Appen og stream på din Tablet, Apple-TV, Samsung Smart TV eller din Smartphone. På computeren går du direkte til siden www.cmore.dk.
  Udover du kan streame direkte fra cmore.dk kan du også bestille tjenesten via C More´s samarbejdspartnere; Telmore, Stofa, Yousee, Canal Digital, AltiBox og Nuuk TV. Du finder mere information på hjemmesiden inklusive kontakt data for disse udbydere.
  Udover muligheden for at streame produkter efter valg fra siden eller appen, har du også mulighed for at følge en af de fem TV-kanaler som tjenesten udbyder, inkluderet i abonement prisen får du CMoreSeries, CMoreHits, CMoreStars, CMoreFirst og sfKanalen.
  I dag er udvalget af streaming tjenester vokset markant siden vi første gang lærte at benytte computeren til at se TV på. På denne tjeneste får du rigtig mange timers underholdning og serier du ikke kan se på andre tjenester. Appen fungerer nemt og fordi du kan benytte to skærme ad gangen kan hele familien føle sig underholdt på én gang uden at det koster ekstra. På C Mores Facebook side skaber C More et forum, hvor de opfordrer dig som seer til at kommentere og diskutere og engagere dig i indholdet på tjenesten. Prøv C More idag uden bindingstid, afslut når du vil.

  Kundeservice og klager

  C More tilbyder dansk kundeservice på telefon 70100204 hverdage mellem 10-18. Men du kan tilmed ringe på hverdage frem til 22.00 og i Weekenden mellem 18.00-22.30 (Service findes da på Svensk og Engelsk).

  Skriv en anmeldese

  Skriv her hvordan din oplevelse med abonnement eller Streaming på C More har været.

  C More
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  8
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Pris
  rating
  8
  Levering
  rating
  6

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Ingen fortrydelser!

  Jeg startede mit abonnement på grund af min ven. Men jeg er generelt tilfreds med min beslutning!

  Af: Lærke07-05-2019
  itekualshc14-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  8
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om C More

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er C More et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af C More I gennemsnit. De modtog følgende 8 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette C More?

  C More er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med TV, Film & Streaming, Multimedia & Abonnementer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C More gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.