DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser cHosting

  Ved du, hvad du skal gøre, hvis forbindelsen svigter i din virksomheds cloud system? Hvem ringer du til, og er der overhovedet nogen, der tager den? Moderne virksomheder er afhængige af deres interne systemer døgnet rundt. Hvis din cloud går ned og arbejdet stopper kan du hurtigt miste ordrer eller arbejdstimer. Derfor er det så vigtigt med en udbyder, du kan stole på. Det mener cHostning, at de er. På denne side kan du læse mere om danske cHosting, og hvad de tilbyder af webhosting og sikkerhed til privat og erhverv.

  Om cHosting
  cHosting har siden 2011 tilbudt webhosting og support solgt i pakker. Virksomheden er danskejet og specialiserer i webhosting til både privat og erhverv. Deres primære produkt er cloud løsninger til det danske erhvervsliv. Ifølge virksomheden selv, lægger de stor vægt på overskuelighed af de pakker, de tilbyder. De har opsat simple regler, fornuftige grænser på traffik og harddiskplads og droppet de indviklede betingelser og skjulte gebyrer.
  cHosting har ansat fagkyndige medarbejdere, der er erfarne systemudviklere og teknikere. Potentielle kunder kan kontakte dem for råd, vejledning, problemer og tilpassede løsninger.

  Produkter og Services
  cHostning har udviklet cPanel, som de selv mener er det mest fleksible kontrolpanel til hostingaktiviteter. cHisting har en række fast strukturerede løsninger, men tilbyder også at skræddersy en løsning, hvis de eksisterende muligheder ikke dækker kundens behov.
  For at sikre den bedst mulige forbindelse, benytter cHosting udelukkende danske datacentre. Datacentrene er minimum tier-3 certificerede og underlagt ISAE3402 Type2 revisionserklæring.
  Som virksomhed kan man hurtigt miste indtjening, hvis systemet går ned. Forretningskritiske systemer kræver stabilitet og særlig ekspertise. Derfor lover cHosting sine kunder, at der til enhver tid er mindst én tekniker på vagt. Så hvis der skulle ske noget, kan kunden få fat i en fagkyndig tekniker og minimere udfaldet.
  cHostning har som udgangspunkt fire produkter under hosting til forskellige behov – herunder Standard Webhotel, Professionelt Webhotel, Virtuel Server og DdoS Beskyttelse.
  Du kan også vælge at benytte et SSL certifikat. Dette er særligt relevant for virksomheder, der behandler fortrolig data. SSL certifikatet krypterer forbindelsen til og fra serveren, så informationerne er beskyttede. cHostning tilbyder Domæne Validering, Organisations Validering og Extended Validering alt efter hvor kritisk et sikkerhedsbehov din virksomhed har.
  Du kan også købe domæner hos cHostning. Prisen afhænger af type domæne og er som altid et årligt abonnement. De tilbyder gratis DNS hosting ved køb af domæne eller flytning af eksisterende domænenavn til dem.

  Komplimenter, Klager og Tips til cHosting
  I det danske erhvervsliv, holder vi sammen. Vi arbejder med hinanden for at fremme vores industri og vores land. Vi deler ud af vores erfaringer til fordel for andre. Hvis du har erfaringer med cHosting, håber vi, du vil gøre det samme. Du kan hjælpe andre private og selvstændige ved at efterlade en kort anmeldelse af din oplevelse med cHosting. Er forbindelsen så stærk og pålidelig som forventet? Har du været i kontakt med en tekniker? Var de kompetente, venlige og hjælpsomme? Er priserne konkurrencedygtige i forhold til andre løsninger, du har prøvet? Vi vil vide det!

  cHosting
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om cHosting

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er cHosting et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af cHosting I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette cHosting?

  cHosting er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Internet og Hosting

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van cHosting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.