DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Greentel

  For de fleste danskere, er det essentielt at have både et pålideligt mobilabonnement, samt pålidelig bredbåndforbindelse - både i hjemmet samt på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt, at man vælger en udbyder der kan levere både god kundeservice, høje forbindelseshastigheder, stabil forbindelse, samt hurtig løsning af eventuelle problemer, skulle de opstå. Da der er mange mobilselskaber at vælge mellem, der på overfladen lover mange af de samme ting, kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre kunder, der har handlet hos den pågældende udbyder. På den måde kan man få indsigt i alle de vigtige apekter fra et kundeperspektiv, og dermed træffe en informeret beslutning før man vælger at tegne et abonnement.

  Om Greentel

  Virksomheden Greentel blev oprettet i 2012 og er i dag et teleselskab, der tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privatpersoner og erhvervskunder i Danmark. Virksomhedsnavnet "Greentel" blev valgt for at illustrere virksomhedsejernes drøm om, at telefoni ikke blot skal være så billigt som muligt, men også så grønt og bæredygtigt som muligt. Virksomheden har i samarbejde med Randers Regnskov, opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse og planlægger at opkøbe mere, på linje med deres langsigtede grønne plan.
  Når Greentel sender et simkort ud til en kunde, anvender de genbrugspapir og kuverter der er lavet af Svanemærket FSC-certificeret træ.
  Greentel er derudover e-mærket, hvilket garanterer handlende på deres hjemmeside, at deres personlige oplysninger og betalingskort er sikret mod online kriminalitet og misbrug af følsomme oplysninger.

  Produkter og Services hos Greentel

  Greentel er et mobilselskab, der er bygget op omkring grundprincipperne: ingen binding, ingen opsigelsesgebyrer, altid gratis skift mellem deres forskellige abonnementer, i tilfælde af at enten forbrug, præferencer eller behov har ændret sig. Derudover vil virksomheden, ifølge dem selv, altid tilbyde tilgængelig kundeservice med hurtig svartid for alle deres kunder.
  Greentel tilbyder4G dækning og EU roaming, samt gratis tale med andre Greentel kunder. Der er ingen binding eller opsigelse på deres abonnementer hos Greentel. Rejser man indenfor Europa kan man ringe og sende SMS/MMS til Danmark, samt alle andre EU land, uden ekstra omkostninger. Man kan desuden anvende en del af sin data-pakke i EU.
  Tegner man abonnement hos Greentel kan man vælge, om man ønsker at flytte sit nummer til Greentel, eller om man foretrækker at få et nyt telefonnummer. Virksomheden sørger derefter for, at flytte og opsige abonnementet hos det nuværende selskab, og sender efterfølgende et nyt simkort, hvilket normalt tager 1-2 hverdage.
  Man kan vælge mellem forskellige pakker på deres hjemmeside efter behov, oprette en kundeprofil, således at man selv har overblik over sit forbrug og regninger, samt kontakte virksomheden via e-mail eller telefonisk, hvis man har yderligere spørgsmål mm.

  Komplimenter, Klager og Tips til Greentel

  Er du nuværende kunde hos Greentel? Eller har du tidligere tegnet abonnement hos dette mobilselskab? Selv et par linjer omkring din oplevelse med dette mobilselskab kan hjælpe andre med at beslutte, om Greentel kan levere de services, som der normalt forventes af et pålideligt teleselskab. Kundeanmeldelser hjælper i stigende grad danske forbrugere med deres købsbeslutninger og har ofte stor værdi for alle, der ikke i forvejen kender til en virksomhed og ønsker at sikre sig, før de investerer i essentielle services.

  Greentel
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Greentel

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Greentel et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Greentel I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Greentel?

  Greentel er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Mobiltelefon og telefon

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Greentel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.