DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser OK Mobil

  Når man lige har fået en ny mobil, så kan det ofte være svært at finde det rigtige abonnement. Dette besvær kommer så oftest med at mange af de muligheder man kigger efter, ikke tilbyder den taletid eller data man har brug for, til en ordentlig pris. Derudover, kan det også være svært at overskue hvad for et af mulighederne der ville være bedst, eftersom der er så mange.

  Om OK Mobil

  Siden OKs stiftelse i 1978, har OK bevæget sig ind på mange forskellige områder. Mest kendt er de nok for deres benzintanke, men de beskæftiger sig også med mobilabonnementer, elbiler, forsikringer, fyringsolie og en del andre områder. Dette gør også at de kan knytte flere af deres tjenester sammen. Så hvis du f.eks. har et OK Mobil abonnement, så går en lille procentdel af pengene du har tanket for til lokale sportsklubber eller andet.

  Ni gute wakwifashisha telefoni yawe ugakoresha murandasi (internet ) yayo kuri mudasobwa yawe

  Produkter og tjenester

  OK tilbyder en en stor mængde tjenester, her er mobilabonnementer et af dem. Det første du bliver mødt med når du bruger deres hjemmeside, er deres populære mobilpakker. Her kan du se hvor meget data og taletid der er med i pakken, samt hvad det koster. Når du køber en mobilpakke får du fri sms/mms, 4G-hastihed og Telenors netværk. Hvis mobilpakkerne på forsiden ikke er det du leder efter, har du muligheden for at se nogle andre muligheder. Når du bruger et af deres mobilpakker, så når du tanker, går en lille procentdel af pengene til de lokale sportsklubber. Afhængig af pakken du vælger, kan der være forskellige fordele. Disse specifikke pakke fordele, kan ses når du vælger et af pakkerne.

  Kundeservice og klager

  På deres hjemmeside har de en masse information. Hvis du leder efter noget specifikt information, så kan du læse deres sektion med ofte stillede spørgsmål. Denne side indeholder spørgsmål folk ofte har om deres tjenester, og dette kan komme andre til gode hvis de skulle have det samme spørgsmål. Hvis de ofte stillede spørgsmål ikke svarer på det spørgsmål du har, så kan du ringe til OK Mobil kundeservice fra kl. 08:00-20:00 i hverdagene til nummeret 70102022 eller du kan sende en mail til ok@ok-mobil.dk. Derudover er det også muligt, lave en søgning efter specifikke spørgsmål.

  Anmeldelse

  Har du eller har du tidligere haft et abonnement ved OK Mobil? Du kan beskrive din oplevelse her, i form af en anmeldelse. Når du skriver en anmeldelse kan du komme ind på lige det du vil om OK Mobil. Hvordan er deres udvalg af pakker? Hvordan er priserne? Var deres kundeservice god? Eller andet du har haft erfaring med. Når du har skrevet din anmeldelse, så er den offentlig, hvilket gør at andre folk kan se den, og så kan de bruge din anmeldelse, til at vælge om de vil bruge OK Mobil eller ej.

  OK Mobil
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om OK Mobil

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er OK Mobil et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af OK Mobil I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette OK Mobil?

  OK Mobil er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Mobiltelefon og telefon

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OK Mobil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.