DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser TDC

  Danmarks ældste udbyder af Telefon løsninger. TDC leverer løsninger til Erhverv og Private gennem en lang række af kendte brands.

  Om TDC

  TDC er Danmarks første Telekommunikations virksomhed, oprindelig grundlagt i 1879, i dag en virksomhed med mere end 8.500 medarbejdere. Tidligere kendt under navne som Københavns Telefon A/S (KTAS) og Jydsk Telefon A/S (JTAS) senere Teledanmark, indtil 90erne en statsejet monopolvirksomhed og nu TDC Group, børsnoteret på Nordisk Nasdaq og med mere end 45.000 aktionærer.
  TDC er Danmarks største udbyder af mobiltelefoni og stærke på såvel Privat som Erhversløninger. TDC.dk er idag dedikeret TDC Erhverc og det tidligere TDC Privat er samlet i Yousee brandet.
  Udover disse stærke brands er BET25, Blockbuster, Telmore, Dansk Kabel TV, TDC Hosting, Fullrate og COMX virksomheder i samme gruppe.

  TDC Erhverv One løsning, omstillingsbord for din virksomhed

  TDC Produkter og Services

  TDC Erhverv leverer løsninger til Erhverv med Mobiltelefoni pakker tilpasset din virksomheds behov, Internet både mobilt men også fast og med løsninger der kan scaleres helt efter behov, Cloud, Skype for Business og Wifi Intelligence løsninger, Hosting, Omstillingsløsninger, IP og Fastnettelefoni og ikke mindst kan du som virksomhed søge den rådgivning du behøver.

  TDC Erhverv hjælper virksomheder til at scalere præcis den løsning, der passer til virksomhedens størrelse og har løsninger der vokser i takt med kunden. Udstyr dine medarbejdere med mobiltelefoner og kombiner med stærke omstillingsløsninger, der betyder at kunderne altid kommer i kontakt med den rigtige person og medarbejderne kan nåes uanset hvor de befinder sig. Mobile løsninger der undestøtter din virksomheds behov.
  På Privat løsninger er TDC stærke med brands som Yousee, der idag også er navnet på de tidligere TDC butikker, her finder du alt fra Mobiltelefoner og abonnementer til TV og Internet løsninger, det er service butikker, der står klar til at hjælpe kunderne med stort og småt. Telmore som en anden TDC virksomhed udbyder ligeledes mobiltelefoni og som TDC erhvervs løsningerne får du adgang til Danmarks stærkeste Mobilnet. Med mere end 8.9 millioner kunderkontrakter er TDC udbyder af løsninger til ethvert behov inden for Data og telekommunikation. TDCs mobilnetværk er testet af et uafhængigt analyseinstitut og fundet Danmarks Bedste Mobilnetværk, det betyder du får det mest stabile Mobilnetværk og den bedste 4G opkobling, der følger hvor du er i Danmark, netværket er det mest udbyggede i Danmark.
  På TV Siden finder du kanalpakker til ethvert behov gennem Yousee løsningen, der findes pakker til enhver smag og pengepung. Hvad enten du vil se TV eller Streame dit indhold får du en flexibel og stærk løsning hos Yousee.

  TDC Kunderservice og Klager

  Som erhvervskunde kontakter du TDC Erhvervscenter. Kundeservice har åbent hverdage mellem 8-16 medens Support afdelingen har åbent frem til 20.00. Fejlmeldinger modtages døgnet rundt. Ønsker du at klage har TDC Erhverv en defineret kundeklage process som du finder her.
  Yousee kunder henvender sig til deres Yousee butik, de findes i hele landet eller ringer til servicecenteret, der findes yderligere informationer om hvordan du kontakter Yousee her.

  Skriv en Anmeldese af TDC

  Er du kunde hos TDC modtager vi gerne din anmeldelse af TDC, det hjælper andre til at lære produkter og services at kende, skriv dine oplevelser her.

  TDC
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om TDC

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er TDC et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af TDC I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette TDC?

  TDC er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med Alt-i-1 pakker, Mobiltelefon og telefon, TV, Film & Streaming, Internet og Hosting

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TDC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.