1-800-GET-LENS

Alle anmeldelser

1-800-GET-LENS

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

1-800-GET-LENS

1-800- GET-LENS blev grundlagt i 1995 og er en førende online udbyder af receptpligtigekontaktlinser. De tilbyder deres kunder en løsning på de høje omkostninger og besværet ved at genopfylde dine kontaktlinserecepter hos din lokale øjenlæge.

Deres brugervenlige online detailwebsted tilbyder:
- Dit mærke af kontaktlinser til en pris op til 50 % mindre end din optiker.
- Muligheden for at købe dine kontaktlinser 24 timer i døgnet.
- En række forskellige forsendelsesmuligheder, så du kan få dine kontaktlinser leveret til døren.
- E-mail-påmindelser, når det er tid til at genopfylde din recept.

1-800- GET-LENS er det bedste alternativ til genopfyldning af din kontaktlinse-recept.

Kontakt os
De venlige kundeservicemedarbejdere er tilgængelige 24/7 via telefon, chat og e-mail for at hjælpe dig. 1-800- GET-LENS opretholder de højeste standarder for kundeservice. Hvis du har et problem med deres hjemmeside eller dit køb, bedes du kontakte os med det samme, og vi vil rette op på det.

Hvis du har problemer eller har brug for yderligere information, bedes du kontakte deres kundeserviceafdeling.

Anslåede leveringstider - De viste tider er baseret på USPS og FedEx estimater, efter at forsendelsen har forladt deres forsendelsescenter.

FedEx-levering - FedEx-levering er kun tilgængelig for de 48 sammenhængende stater. Alle ordrer for Alaska, Hawaii og amerikanske territorier vil blive afsendt via USPS Priority Mail. FedEx leverer ikke til postbokse eller APO/FPO-adresser.

International forsendelse - Disse forsendelsesestimater tager ikke højde for forsinkelser forårsaget af toldbehandling. 1800-Get-Lens anbefaler, at kunder tjekker med deres lokale toldkontor for told og restriktioner. 1800-Get-Lens er IKKE ansvarlig for nogen told eller gebyrer, der pålægges i dit land.

Hvad er forarbejdning?
Det er din bedste ven, når det kommer til at spare penge. Andre websteder pakker alle omkostningerne ind i prisen pr. pakke. 1-800-GET-LENS gør ikke. De holder deres pris pr. kasse så lav som muligt og giver besparelsen videre til dig. De dækker vores omkostninger og overhead i ekspeditionsgebyret i stedet for at skjule dem.

Andre sider, der ikke opkræver et ekspeditionsgebyr, er ofte prissat det samme. De gør ikke. Det betyder, at de ved, at deres pris er høj. Du skal spilde din værdifulde tid på at gennemsøge internettet til en lavere pris. Gør du ikke det, betaler du med garanti for meget. Deres konkurrenter skal i øvrigt ofte matche vores daglige bundpriser, og de hader det.

Den nederste linje er, at ved 1800-Get-Lens er beløbet, der debiteres dit kreditkort, lavere, selv med behandling og uden at skulle spille det prismatchende spil.

Hvordan 1-800-GET-LENS bruger dine oplysninger
Generelt bruger de de personlige oplysninger, de indsamler, til at behandle din ordre, til at give dig de oplysninger eller tjenester, du har anmodet om, til at underrette dig om kampagner, produkter eller tjenester, som de mener kan være af interesse for dig, og for at lære mere om og forbedre webstedet og tjenesterne. For eksempel kan de bruge de oplysninger, de indsamler til: Behandle den ordre, du har afgivet; levere de tjenester, du har anmodet om; behandle betalinger; sende dig kontorelaterede eller kundeservice-e-mails; Send dig særlige tilbud, informer dig om nye produkter eller tjenester, analyser, hvordan besøgende bruger tjenesten, og anmod om feedback i undersøgelser, så vi kan forbedre tjenesten.

Tak fordi du læste om 1-800-GET-LENS
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad 1-800-GET-LENS kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.