24Bottles

Alle anmeldelser

24Bottles

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

24Bottles

24Bottles er et italiensk designmærke grundlagt i 2013 med det formål at reducereengangsplastikflaskernesindvirkning på planeten og deres liv.

Idéen med deres virksomhed kommer fra søgen efter den mest bekvemme og funktionelle løsning til at opfylde behovet for sund, elegant og økologiskhydrering dag efter dag.

Konceptet er at skabe brugbare og funktionelle ting, der gør verden til et mere behageligt og mindre forurenet sted. Hos 24Bottles tror de på, at godt design kan ændre tingene til det bedre og hjælpe mennesker med at forbedre deres sundhed og livskvalitet samt deres udseende på en miljøvenligmåde.

24Bottles's fokus er på at kombinere form og funktion for at tilbyde unikke lette flaskekollektioner, koordineret tilbehør og smarte løsninger, der fremmer en mere bæredygtig og komfortabel livsstil uden at gå på kompromis med personlig stil.

Hydrering til træning
Athleisure Collection er designet specielt til atletiskhydrering. Lanceret i 2018, Sport Bottle, deres ikke-isolerede flaske med sportslåg, har et vippebart sugerør for bekvem og kontinuerlig hydrering under træning.

Til efterår/vinter 2021-kollektionen ønskede de at tage fritid til et helt nyt niveau. Derfor udviklede de Sport Tumbler: den isolerede sportskop med et langt sugerør. De har designet det til at give en bekvem, uafbrudt drikkeoplevelse for bedre hydrering under sport, og vi tilføjede det isolerede system: Det holder dine sportsdrikke varme i op til 6 timer og kolde i op til 24 timer.

Sportsdrikke og meget mere
Nu kan du vælge mellem en hel række af sportsflasker og sportskopper, alt efter hvad du foretrækker at drikke og hvilken slags sportsdrikke du skal bruge til din træning. Hvis dine træningspas er meget korte, og du blot har brug for en særlig let, ikke-isoleret flaske, så skal du nok vælge sportsflasken. På den anden side, hvis du kan lide dine sportsdrikke iskolde og i opretstående drikkestilling, så vil du elske den nye Sport Tumbler. Fyld den med dine elektrolytter, sportsdrikke og vitaminvand, og lad engangsplastik blive ude af din træning.

Opretstående drikke og enhåndsåbning
Sport Tumblers lille flip-open system åbnes med én hånd, mens det lange sugerør giver mulighed for opretstående drikke. Uanset om du træner konditions-, styrke- eller konditionstræning, i fitnesscentret, cykler eller på stien, kan du slukke tørsten i kun én bevægelse uden at miste en eneste gentagelse.

Start med en flaske
Du kan gøre din del og slutte dig til bevægelsen for en mere bæredygtig fremtid! 24Bottles vil gerne hjælpe dig med at glemme engangsplastikflasker én gang for alle og opfordre alle til at tilegne sig gode vaner, der reducerer affald og det overordnede miljømæssige fodaftryk, vi alle efterlader på planeten. -0,08 kg CO2-ækvivalent er den mængde CO2, du sparer fra at slippe ud i atmosfæren, hver gang du fylder dine 24Botles op i stedet for at købe en engangsvandflaske. Faktisk involverer produktionen af en engangsplastikflaske 80 gram (0,08 kg) CO2-ækvivalent.

Hvordan var det at prøve 24Bottles?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med 24Bottles. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.