24S

Alle anmeldelser

24S

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

24S

24S er et stolt medlem af Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH)-gruppen. De bringer Paris' ånd til live gennem en eksklusiv online shoppingoplevelse for mænd og kvinder, der tilbyder et udvalg af mere end 300 mode- og skønhedsmærker, fra de fineste luksushuse til nye designere, inklusiv de lovende talenter fra LVMH-prisen. 24S er også den eksklusive online partner for Louis Vuitton, Dior, Celine og Moynat verden over.

EN UNIK OPLEVELSE
24S er en virkelig global destination, der tilbyder dig en række state-of-the-art tjenester såsom ekspresforsendelse til over 100 lande med 24-timers levering til New York, London og Milano og levering samme dag inden for Paris. Deres kundeservice er her for dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og deres erfarne personligestylister står til rådighed for skræddersyet udvalg og indkøbsassistance.

Gennem et fælles loyalitetsprogram med Le Bon Marché vil du nyde en række fordele: tilpassede tjenester, private arrangementer, medlemsdage og meget mere.

LIVE FRA PARIS
Som en kode, som kun insidere forstår, er navnet 24S inspireret af 24 rue de Sèvres, hjemsted for Le Bon Marché, det ikoniske parisiske stormagasin, hvis digitale oplevelse 24S legemliggør. Med sine teams af eksperter giver 24S dig nøglerne til parisisk elegance, udtryk for en ubundet og raffineret æstetik, der kombinerer arv og modernitet. "Live from Paris", 24S forbinder verden med Paris, den internationale modehovedstad, og dens kreative og kulturelle karisma. Den parisiske oplevelse fortsætter frem til levering, med særlig opmærksomhed på emballage. Inde i hver 24S-pakke er der et lille stykke Paris.

LEVERING OG RETURNERING
Gratis levering fra en købsværdi, der varierer fra land til land. Ekspreslevering tilgængelig til alle lande. Returnering er altid gratis, med mulighed for hjemhentning.

LEVERING: De tilbyder to former for levering, fra mandag til fredag:
Standard: kun tilgængelig for visse destinationer.
Express: tilgængelig for alle destinationer.

Alle tilgængelige leveringsmuligheder vil blive tilbudt dig, afhængigt af din ordre og destination, når du har indtastet din adresse. Levering tilbydes fra et købsbeløb, der varierer fra land til land (undtagen Australien). Deres mest loyale kunder med Initiate og Privileged status nyder godt af gratis levering uanset størrelsen af ​​deres ordre.

24S sender til over 100 lande: Du kan spore status for din ordreforberedelse og levering ved at logge ind på siden "Mine ordrer" på din konto. Når din ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail med sporingslinket, som giver dig mulighed for at følge din ordres status. Bemærk venligst, at indholdet af din ordre og leveringsadressen ikke kan ændres, når først ordren er afgivet.

Service i butikken
Le Bon Marché har åbent hele året rundt og tilbyder sine kunder en unik shoppingoplevelse. Foretrukken service, opmærksomme konsulenter og personlig opmærksomhed er blot nogle få af de faciliteter, de er glade for at tilbyde deres kunder. Få personlig rådgivning fra vores stylister, slap af med en behandling i skønhedsafdelingen eller en gourmetrestaurant, reserver en taxa og bliv klogere på de udstillinger, der finder sted. Receptionen på første sal står klar til at hjælpe dig med råd og assistance. Reception på første sal Tlf.: +33 (0) 1 44 39 82 80.

24S vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.