59caps

Alle anmeldelser

59caps

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

59caps

Amerikanske ligaer og sportsklubber er blevet mere populære blandt den danske befolkning, i takt med at flere og flere streamingtjenester er blevet tilgængelige, hvormed man lettere kan følge sine udenlandske favoritter. I den forbindelse ønsker mange fans, at købe forskellige former for merchandise og fanprodukter, for at vise deres støtte til deres yndlingshold. Men hvor kan man som dansker købe denne type produkter, uden at tage til USA? Online. En lang række forskellige netbutikker forhandler netop denne type produkter, hvoraf mange er udenlandske og derfor sender produkterne fra regioner udenfor danmarks grænser. Det anbefales at man undersøger disse forhandlere på præcis samme måde, som man undersøger danske forhandlere, før man køber varer hos dem. Hvis man ikke i forvejen har kendskab til en netbutik, så foretrækker mange, at læse brugeranmeldelser igennem fra andre handlende, før de bestiller hos en ny forretning. Nedenfor kan man læse mere omkring den tyske netbutik 59caps, så man kan se hvad andre danskere har oplevet ved denne netbutik, før man vælger at handle hos denne netbutik.

Om 59caps
Netbutikken 59Caps, der understøtter både engelsk, tysk og fransk sprog, ejes og drives af en tysk virksomhed, der er registreret under navnet Waldemar Baierle. Denne virksomhed har registreret adresse på Bingener Str. 18a, 55496 Argenthal i Tyskland. Netbutikken er medlem af initiativet "Fair Commerce" som er en tysk organisation, der er bygget op omkring fair online handel og rimelig konkurrence blandt online forhandlere.

Produkter og Services hos 59caps
Virksomheden 59caps er en online forhandler af hatte og beklædning, herunder især kasketter og sportstøj relateret til amerikanske sportshold fra forskellige professionelle ligaer, såsom NFL, NBA, Fodbold og NHL. Netbutikken tilbyder et bredt varesortiment til kunder fra forskellige lande verden over, og her kan man finde produkter såsom kasketter og spillertrøjer fra eksempelvis Los Angeles Lakers, Chicago Bulls hættetrøjer og t-shirts, samt mange andre. Man kan derudover købe andre produkter, der relaterer sig til populære sportshold, såsom autentiske spillerhjelme fra NFL, sandaler med holdlogo, havenisser, byggesæt m.fl. 

Ønsker man at bestille gennem denne netbutik, så kan man anvende en lang række forskellige betalingsmetoder, herunder Paypal, bankoverførsel, Amazon Payments, Dankort og en række forskellige kreditkort. Virksomheden oplyser, at der kan leveres til kunder fra hele verden og at alle internationale leveringer, herunder Danmark, har samme faste forsendelsesomkostninger. Køber man produkter, der har en samlet odreværdi på over 200 Euro, så vil forsendelsen være gratis. Levering til Danmark tager mellem 3 og 10 arbejdsdage, og der leveres ikke på søndage og helligdage.

Komplimenter, Klager og Tips til 59caps
Har du handlet sportsprodukter og fanartikler hos 59caps og kunne du tænke dig at dele dine erfaringer med andre danskere? Her på siden kan man nemt og hurtigt skrive en anmeldelse af virksomheden, der kan være til stor hjælp for andre handlende, der leder efter råd og tips fra andre, der tidligere har købt produkter hos 59caps. Det er især interessant for andre at lære mere omkring produktkvalitet, kundeservice, leveringshastighed, om størrelserne er korrekte i forhold til danske størrelser, værdi for pengene, farveskarphed m.fl.