ABCmouse

Alle anmeldelser

ABCmouse

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ABCmouse

Trin-for-trin-læringsstien præsenterer hele ABCmouse-pensumet i et omhyggeligt designet program med mere end 850 lektioner på ti niveauer. Når dit barn har gennemført en lektion, bliver han eller hun guidet til den næste og motiveret til at fortsætte med at lære gennem ABCmouse billet- og belønningssystemet.

ABCmouse.com læsepensum dækker hele spektret af tidliglæsning, lige fra at lære navnene på hver lektion. bogstaver og de lyde, de står for, til at læsebøger, der starter med et par ord på en side og gradvist bevæger sig til afsnit. Læreplanen for første klasse omfatter også skrive- og sprogfærdigheder, såsom sætningsstruktur og tegnsætning, orddele og øvelser i forskellige genrer af skrivning.

Interaktiv undervisning
ABCmouse underviser i tal, addition og subtraktion, former, mønstre, mål og meget mere! Deres spil og kreative aktiviteter gør matematik sjovt og giver unge elever den øvelse, de behøver for at bygge et solidt grundlag for succes.

Science and Social StudiesABCmouse.com's Science and Social Studies læseplan hjælper børn med at forstå den verden de lever i og vækker deres nysgerrighed.

ABCmouse's unikke tegne- og farveprogram giver børn i alle aldre mulighed for at skabe originale kunstværker ved hjælp af linjer, former og farver. Spil, bøger, male-efter-tal-aktiviteter og puslespil lærer børn at navngive og bruge en række forskellige farver.

ABCmouse's læseplan omfatter hundredvis af meget underholdende animerede aktiviteter, der hver dækker et specifikt læringsemne. Fra guldgraveren Paul, der opdager nye bogstavkombinationer, til King Grammar, der forklarer egennavne til sine landsbyboere, engagerer disse animerede videoer børn i at lære.

ABCmouse tilbyder hundredvis af sjove og interaktive spil, der hver lærer et specifikt læringskoncept. Dit barn kan bruge spillene til at lære alfabetet, lære nye ord, lære om tal og former og endda lære om planeterne! Da alle spillene på siden kommer med talte instruktioner, er de nemme for små børn at lære og spille.

Bøger
Med mere end 450 traditionelle og originale historier og faglitterære bøger åbner ABCmouse's bibliotek døren for børn til en verden af ​​viden, eventyr og sjov. Hvert emne i deres læseplan - uanset om det er lyden af ​​et bogstav, der tæller fra 1-100, de fire årstider eller regionerne i USA - er forklaret i et børnevenligt sprog i en af ​​deres bøger.

Sange
ABCmouse's musiksamling indeholder originale sange for hvert bogstav i alfabetet og mange andre emner i deres læseplan, såvel som nyproducerede og indspillede børneklassikere. Variationen af ​​musik på deres side forstærker ikke kun de andre emner, men introducerer også børn til en række musikalske stilarter og temaer. Dit barn vil elske at synge med!

Gåder
Find hundredvis af puslespil og udskårne gåder, der tilskynder til problemløsning og kritisk tænkning, og hjælper børn med at huske vigtige ideer og færdigheder inden for læsning, matematik, naturvidenskab, kunst, samfundsfag og musik. Der er gåder på hvert bogstav i alfabetet, sigteord, historier, tal, former, dyr, grundtalsystemet, elementer i fiktive historier og mange, mange andre emner.

Kunst
Med mange forskellige typer kunstaktiviteter - Inklusive farvelægningssider, prik-til-punkt farvelægningssider, malesider, sporingssider og printables - hjælper ABCmouse børn med at lære læsning, matematik og andre emner, mens de udtrykker sig kunstnerisk.

Printables
ABCmouse.com tilbyder mere end 2.000 printbare aktiviteter inden for læsning, matematik, kunst, farver og mere. De opfordrer børn til at fortsætte deres læring offline med aktiviteter, der kan udskrives, såsom bogstav- og talsøgning, farvelægning, prik-til-prik-billeder, maling-for-nummer-tegninger, labyrinter og mønstergenkendelsesaktiviteter.

Hvordan var det at prøve ABCmouse?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med ABCmouse. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.