AC Lens

Alle anmeldelser

AC Lens

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

AC Lens

AC Lens er en af ​​de største online full-service brilleleverandører på grund af en mands idé om at erobre internettets ukendte grænse. Året var 1995, og deres grundlægger, Dr. Peter Clarkson, var overbevist om, at den nye og uortodokse platform måske bare er den perfekte markedsplads for kontaktlinser. Trods et par øjenruller byggede Dr. Clarkson sin første hjemmeside, fik et 800-nummer, og få timer efter lanceringen havde han en ordre. Og resten er, som de siger, historie.

Skrigen fra opkald er siden stillet, og deres hjemmeside og virksomhed har udviklet sig, men én ting er forblevet konstant – AC Lens er stadig i gang med at hjælpe folk med at se godt ud, se klart og spare penge. Og fordi de aldrig ønsker, at du skal miste nogen hårdt tjente penge, hvis dine nye briller eller kontaktpersoner ikke passer til dig, tager vi dem tilbage. Ingen stillede spørgsmål. Det er vores løfte til dig, at AC Lens har dit syn – og din ryg – dækket.

Health Care Operations-Butiksdrift
For Health Care Operations-Butiksdrift, som omfatter aktiviteter, der er nødvendige for at drive vores forretning og sikre, at du modtager kvalitetskundeservice; disse aktiviteter omfatter butiksdrift, kvalitetsvurdering/-forbedringsaktiviteter, forretningsplanlægning/-udvikling og virksomhedsledelse og generelle administrative aktiviteter, herunder salg, overdragelse, fusion eller konsolidering af hele eller dele af vores virksomhed med en anden omfattet enhed eller en enhed at efter en sådan aktivitet vil blive en omfattet enhed, og due diligence relateret til en sådan aktivitet.

Dine rettigheder
Til påmindelser om aftaler og sundhedsrelaterede produkter og tjenester - kan de kan bruge og videregive sundhedsoplysninger til årlige øjenundersøgelseskort, for at fortælle dig om sundhedsrelaterede produkter og tjenester eller anbefale mulige behandlingsalternativer, der kan være af interesse for dig.

Til personer involveret i din pleje eller betaling for din pleje - de kan videregive dine helbredsoplysninger til et familiemedlem eller en ven, der er involveret i din lægebehandling eller betaling for din pleje, forudsat at du accepterer videregivelsen, eller de giver dig en mulighed for at gøre indsigelse mod offentliggørelsen. Hvis du ikke er tilgængelig eller ikke er i stand til at acceptere eller gøre indsigelse, vil vi bruge vores bedste skøn til at afgøre, om denne offentliggørelse er i din bedste interesse.

Undtagen som beskrevet i denne meddelelse, vil de ikke bruge eller videregive dine helbredsoplysninger uden din skriftlige tilladelse. Hvis du giver dem tilladelse til at bruge eller videregive dine helbredsoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde din tilladelse skriftligt. Hvis du tilbagekalder din autorisation, vil dette stoppe enhver yderligere brug eller videregivelse af dine helbredsoplysninger til formål, der er dækket af din skriftlige tilladelse, undtagen hvis de allerede har handlet efter din tilladelse. Se venligst meddelelsestillægget for at finde ud af om eventuelle strengere love i din stat, som vi skal følge, når vi bruger eller videregiver dine helbredsoplysninger, eller statslige love, der giver dig større rettigheder med hensyn til dine helbredsoplysninger.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om AC Lens
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.